TvObzor
SPIDER-MAN: DALEKO OD KUĆE

Peter Parker, naš omiljeni čovjek pauk iz susjedstva, nastavlja bitku Osvetnika
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson, a u ulozi Mysterija Jake Gyllenhaal

Peter Parker vraća se u filmu "Spider-Man: Daleko od kuće", sljedećem Spider-Man poglavlju. Naš prijateljski junak iz susjedstva odlučuje se pridružiti svojim najboljim prijateljima Nedu, MJ i ostatku ekipe na ljetnom odmoru u Europi. Međutim, Peterov plan da ostavi svoje superjunačke dužnosti na nekoliko tjedana brzo se izjalovi kada on nevoljko pristane pomoći Nicku Furyju u otkrivanju napada misterioznih stvorenja koja stvaraju kaos diljem kontinenta.

Ovog ljeta na velika platna stiže nam jedan od najpoznatijih i najvoljenijih Marvelovih junaka - Spider-Man - u svom samostalnom filmu naziva "Spider-Man: Daleko od kuće" koji se radnjom direktno nastavlja na hit "Osvetnici: Završnica" i kao takav predstavlja spektakularan kraj 3. faze Marvel Cinematic Universea. Omiljeni čovjek pauk, kao jedan od članova Osvetnika, nastavlja ovu fantastičnu Marvelovu sagu, a o čemu će se točno raditi u blockbusteru koji s nestrpljenjem očekujemo pogledajte u ovoj najnovijoj kinonajavi.

Vrijeme je da se opet upletemo u paukovu mrežu, a ove godine ona je zahvatila cijelu Europu. Naime, ovog ljeta Peter Parker odlazi na ljetni odmor sa svojom poznatom ekipom u namjeri da svoje superjunačke dužnosti ostavi sa strane tih nekoliko tjedana koliko traje odmor. Ali njegov plan se brzo izjalovi kada mu odmor prekine Nick Fury s novim zadatkom koji on ne želi prihvatiti. Tony Stark/Iron Man je poginuo, Kapetan Amerika je nedostupan, kao i većina ostalih Osvetnika. Spider-Man se mora pomiriti s gubitcima i preuzeti odgovornost. Pred Spider-Manom je sada teška bitka jer u potpuno novim okolnostima mora spašavati svijet i zaštititi svoje prijatelje pri čemu ga očekuje i neočekivani novi savez.

U ulozi Petera Parkera ponovno gledamo Toma Hollanda koji se savršeno pronašao u liku Spider-Mana, kao Nick Fury pojavljuje se opet fantastični Samuel L. Jackson, a u ulozi Mysterija je Jake Gyllenhaal koji se na ovaj način pridružio uistinu impresivnoj listi glumaca u Marvelovu svijetu.

"Spider-Man: Daleko od kuće" u kina dolazi 4. srpnja u 3D, 2D i IMAX 3D formatima. N.K.
Možda ste propustili...

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike