TvObzor
U RITMU LJUBAVI - SINGL IGORA DELAČA I ZETZ-A

Funky ritam, zarazna melodija i prepoznatljiva vokalna interpretacija
Objavljeno 17. svibnja, 2019.

Novi singl Igora Delača “U ritmu ljubavi” pjesma je s kojom će osječki pjevač prvi put nastupiti na CMC festivalu u Vodicama. Glazbu i tekst potpisuje autorsko-producentski tim “Hit Factory”, Ivan i Miroslav Zečić, a Ivan, umjetničkog imena Zetz, zaslužan je i za aranžman i produkciju. Novi glazbeni izričaj Igoru Delaču savršeno odgovara, što je već pokazao s hit-singlovima “Budan”, “Ljubav” i “Istina u tami”, trilogijom o ljubavi koja mu je tjednima osigurala mjesto u samom vrhu najemitiranijih domaćih singlova. Mladi i talentirani Ivan Zečić, koji potpisuje produkciju, mix i mastering njegovih pjesama, očito je našao savršenu formulu uspjeha, a u novoj pjesmi “U ritmu ljubavi” odlučio se još bolje predstaviti publici. Kako je sâm odsvirao sve instrumente, taj koncept “one-man benda” slikovito je prikazan u istoimenu spotu, a ovim iskorakom Zetz je odlučio najaviti i svoju samostalnu izvođačku karijeru, koju će obilježiti suradnje s poznatim imenima domaće glazbene scene.

“Stvarno sam presretan postignućima u proteklih godinu dana jer je prelazak na pop-zvuk za mene bio veliki izazov. Naravno da se čovjek uvijek nada najboljem, ali ovakav uspjeh nismo mogli niti sanjati. Zahvaljujem svima koji su na bilo koji način tome pridonijeli, a posebno dragim ljudima na radijskim postajama. Pjesmu ‘U ritmu ljubavi’ zamislili smo kao još jedno ugodno iznenađenje za slušatelje. Uvijek se trudimo ponuditi nešto novo i zanimljivo jer publika to prepoznaje. To mi daje dodatnu snagu da nastavim u još jačem tempu i naravno, u ritmu ljubavi”, rekao je Igor Delač.



Pjesmu “U ritmu ljubavi” karakterizira jak funky ritam, zarazna melodija i prepoznatljiva vokalna interpretacija. Igorova specifična rašpa u glasu njegov je zaštitni znak koji ga izdvaja iz mase ostalih izvođača. Nastup na ovogodišnjem CMC festivalu za Igora će biti prilika da se u pravom svjetlu predstavi publici koja tradicionalno u velikom broju posjećuje festival u Vodicama, kao i onima koji ga prate ispred malih ekrana.

Dinamičnim spotom Igor Delač i Zetz prenose pozitivnu energiju pjesme koja poziva na ples. Spot je sniman u Zagrebu u režiji tima Gitz production i ispunjen je zanimljivim vizualnim efektima, a za atraktivne scene plesa zaslužna je Martina Vuletić. Igora Delača ove godine očekuje vrlo gust raspored. Tu su brojni nastupi i koncerti diljem zemlje, kao i rad na dovršetku albuma, čiji se izlazak očekuje do kraja ove godine.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike