TvObzor
PET PREMIJERA ZA PICKBOXOV 5. ROĐENDAN

Od krimića preko crnih komedija sve do jet set trilera
Objavljeno 17. svibnja, 2019.

Pickboxov peti rođendan proslavit će se sa stilom – u svibnju gledajte pet premijera izvrsnih originalnih serija. Od krimiserije o dilerima dijamanata “Dijamanti” (Ice) s Donaldom Sutherladnom i napetog trilera “Rivijera” s magičnom Julijom Stiles do treće sezone kanadske serije “Mary ubija ljude” (Mary Kills People), uživajte u novim serijama koje će vas oboriti s nogu!

Dijamanti (Ice)
Dramska krimiserija “Dijamanti” (Ice) vrti se oko obitelji iz Los Angelesa koja ima dugu tradiciju obiteljskog posla – bavi se trgovinom dijamantima. U glavnim ulogama su Donald Sutherland (The Hunger Games i brojni drugi), Jeremy Sisto (Law & Order, Six Feet Under) i Cam Gigandet (The O.C.). Obje sezone napete dramske krimiserije stigle su na Pickbox.

Crne udovice (Black Widows)
Nordijska krimikomedija “Crne udovice” mračna i crnohumorna krimiserija prati živote tri najbolje prijateljice, Rebeke, Johanne i Kire, koje uživaju u odmoru sa svojim muževima. Njih trojica odlaze u ribolov, no kako se otisnu na pučinu, tako njihov brod eksplodira. Tri žene riješile su problem svojih nasilnih muževa, ali sada moraju uvjeriti policiju da one s time nisu imale nikakve veze.

Spasi me (Save me)
Tvorac, scenarist, redatelj i glavni glumac ove moćne i napete šestodijelne serije je popularni glumac Lennie James (Line of Duty, The Walking Dead, Fear the Walking Dead). “Spasi me” je serija nabijena misterijem, konfliktima, humorom, boli i nasiljem, a ova mješavina napravljena je na inteligentan način. Pratimo Lennieja Jamesa koji tumači ulogu Nelsona “Nellyja” Rowea čiji se život preokrene kad njegova otuđena kći Jody misteriozno nestane. Postaje jedan od osumnjičenih za otmicu kćeri koju skoro pa nikad nije vidio. Kreće u potragu za svojom nestalom kćeri i ne preza ni pred čim kako bi otkrio istinu.

Mary ubija ljude (Mary Kills People)
Dvije sezone napete kanadske serije “Mary ubija ljude” o doktorici Mary koja smrtno bolesnim pacijentima pomaže počiniti samoubojstvo već su na Pickboxu, a u svibnju premijerno stiže treća i posljednja sezona koja će stizati jednom tjedno. U posljednjem poglavlju očekuje nas šest epizoda i konfliktan izbor između života i smrti. Ova originalna krimiserija u trećoj sezoni odgovorit će na pitanja koja su ostala neriješena iz napete druge sezone, a najavljuje se uzbudljiva, šokantna i emotivna završnica.

Rivijera (Riviera)
Julia Stiles glavna je glumica u novoj seriji – opojnom trileru “Rivijera”. Prva sezona koja se sastoji od 10 epizoda cijela je dostupna na Pickboxu, a druga sezona premijerno dolazi 24. svibnja – i to sve epizode odjednom. Radnja je smještena u sunčanoj južnoj Francuskoj – na Azurnoj obali, gdje se okupljaju bogataši iz cijelog svijeta, zbog čega je serija žanrovski opisana kao jet set triler. Magična Julia Stiles je američka kustosica Georgina udana za milijardera Constantinea Cliosa. Nakon godinu dana bračnog života njezin muž Constantine ubijen je u eksploziji na jahti ruskih oligarha i dilera oružja. Njezin se život u trenu preokrene, a Georgina je ustrajna u tome da otkrije što se dogodilo.(N.K.)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike