Mozaik
PJESMOM “ROCKETMAN”

Predstavljen soundtrack filma o Eltonu Johnu
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
Iščekivani soundtrack ‘‘Rocketman: Music From The Motion Picture‘‘ sadržavat će neke od najvećih hitova koje su Elton John i njegov suradnik Bernie Taupin ikad napisali, a otpjevao ih je Taron Egerton, koji u filmu tumači ulogu legendarnog glazbenika. Soundtrack, kao i film, izlazi 24. svibnja. Taronova izvedba pjesme ‘‘Rocket Man‘‘ jedna je od 22 pjesme koje će se naći na soundtracku, koji će obuhvaćati klasike kao što su ‘‘Your Song‘‘ i ‘‘I Want Love‘‘ te će svaka od njih biti prikazana u novom svjetlu. Za to su zaslužni glavni glumac Egerton i višestruki dobitnik nagrade Grammy, producent i skladatelj Giles Martin, koji su vlastitom interpretacijom pjesme prilagodili atmosferi filma. Album je snimljen u legendarnom Abbey Road studiju, a produkciju potpisuje Martin. Na soundtracku će se naći i jedna nova pjesma - ‘‘(I‘m Gonna) Love Me Again‘‘, čiji su autori Elton John i Bernie Taupin, a koju su otpjevali Elton i Taron.

- Bilo je iznimno važno da Taron otpjeva moje pjesme. Moja je želja bila da način na koji me u filmu interpretira ne bude samo glumom nego i mojom glazbom. Potpuno sam vjerovao da će on i briljantan Giles Martin odraditi odličan posao, što je u ovakvom filmu iznimno bitno. Rezultati su zapanjujući - otkrio je Elton.

- Glazba je žila kucavica ovog filma. Jednom kad pjesma započne, otvara se potpuno novi svijet. Taron se doista posvetio cijelom procesu, nisam do sad upoznao pjevača koji je toliko predan. Mislim da nitko nije mogao bolje inerpretirati Eltona - komentirao je Martin, koji je veliku pažnju posvetio tome da se dinamika pjesama savršeno poklapa s ugođajem filma. T.K.
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

Najčitanije iz rubrike