Tehno
AOC I RED BULL

Novo dugoročno partnerstvo
Objavljeno 17. svibnja, 2019.
AOC je najavio dugoročno partnerstvo s Red Bullom. Zahvaljujući tom partnerstvu od danas će svim timovima i esport igračima koji se natječu na prestižnim esport natjecanjima pod pokroviteljstvom Red Bulla biti na raspolaganju AOC-ovi vrhunski gaming monitori, a uz to deset Red Bull Player One događanja koja se održavaju diljem Europe bit će do kraja 2019. godine sponzorirana od AOC-a.


AOC i Red Bull iskusni su i dobro poznati veterani u esportu, koji su zajednički već nastupili prošle godine za Red Bull Guardians i Red Bull Kumite natjecanja. S tim dosadašnjim iskustvom obje tvrtke nastoje produbiti svoje dugogodišnje sudjelovanje na natjecateljskoj gaming sceni podržavajući jedna drugu. Kao tim AOC i Red Bull će zajedničkim snagama podržavati profesionalna esport iskustva kako za igrače tako i jednako za fanove. Zahvaljujući odabranim nagradama od strane AOC-a, natjecatelji će biti u prilici osvojiti AOC gaming monitore kroz nekoliko nadolazećih događanja.


Vrhunski AOC modeli monitora pažljivo su odabrani za svaki esport i mogu se pohvaliti brzim vremenom odziva od 1 ms (AOC AG241QG & AG251FZ), stopama osvježavanja do 240 Hz-a (AOC AG251FZ) kao i oštrim i čistim QHD rezolucijama koje dosežu sve do 2560 x 1440 piksela (AOC AGON AG241QG & AOC AGON AG271QG). Svi AOC gaming monitori pružaju gamerima maksimalnu fleksibilnost i mobilnost te će osigurati da Red Bullova premijerna esport događanja budu opremljena vrhunskom opremom za najviši stupanj natjecanja. Odabir gaming monitora za podršku Red Bulovim esport događanjima: AOC-ovi AG241QG, AG251FZ i AG271QG monitori. M.R.
Najčitanije iz rubrike