Sport
SLAVONSKI BROD

Marsonia bez većih problema slavila protiv Čepinčana
Objavljeno 16. svibnja, 2019.
Trebala je ovo biti neizvjesna utakmica, ali se ništa od neizvjesnosti nije vidjelo u Slavonskom Brodu. U fer i korektnoj utakmici momčad Marsonije došla je do nove, jedanaeste pobjede u ovoj sezoni. Samo jedan žuti karton dovoljan je pokazatelj s kakvom se žestinom igralo na ovoj utakmici. Bolju igru domaćin je oplemenio s dva pogotka koja je postigao napadač Hrvoje Mišić. Po jedan pogodak u svakom poluvremenu taman su bili dovoljni da malobrojnoj publici ne bude previše dosadno niti da se prehladi na hladnom vremenu po kojemu je odigrana utakmica. Ovom pobjedom i s nova tri boda Marsonia je vjerojatno blizu ostvarenju svojih želja u ovoj sezoni, premda po prijavi za licencu za drugoligaško natjecanje možda su imali i većih želja od postignutih. U svakom slučaju, po prohladnom vremenu i skliskom terenu, koji je bio natopljen kišom, krajnji rezultat je realan. U preostala tri kola nogometaši Marsonije imaju priliku još napredovati na tablici jer ne zaostaju puno za dva kluba ispred sebe. S druge strane Čepin je dodatno izgubio korak za Vihorom te sada za drugim mjestom zaostaje četiri boda. A.G.

 
MARSONIA       2 (1)
ČEPIN                 0

SLAVONSKI BROD – Stadion uz Savu. Gledatelja: 200. Sutkinja: Kristina Veljačić (Čurlovac). Strijelci: 1:0 Mišić (32), 2:0 Mišić (57). Žuti karton: Mišić (Marsonia).

Crvenih kartona nije bilo.

MARSONIA: Memović, Garić Mišić, Gudelj, Rosandić, J. Grgić, Čengić (od 80. D. Grgić), Dančević, Baričević (od 92. Dorić), Letica (od 69. Stopić), Cvitković.

ČEPIN: Kordić, Grgić (od 65. Kraljević), Bilobrk, Bungić, Goluža, Gelo (od 78. Fusić), Agatić, Ivić, Krstanović, Kundik (od 46. Rolj), Batarilo-Ćerdić.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike