Regija
KROZ PROJEKT ‘’SPORT FOR ALL’’

Besplatni sportski sadržaji za sve dobi
Objavljeno 12. svibnja, 2019.
ČAČINCI - Nogometni klub ‘‘Mladost‘‘ Čačinci pokrenuo je projekt za sve svoje sumještane, a posebno za najmlađe, temeljen na sportu i zdravom životu. Riječ je o projektu pod nazivom ‘‘Sport for all‘‘ koji je predstavljen na uvodnoj konferenciji u općinskoj vijećnici.

- Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda kroz natječaj "Uključivanje djece i mladih u riziku od socijalne isključenosti, te osoba s invaliditetom i djece s teškoćama u razvoju u zajednicu kroz šport". Ukupna vrijednost projekta je 995.468 kuna, a kroz njega klub poziva djecu i mlade do 29 godina na besplatnu aktivnost Škole nogometa te Vrtićku nogometnu radionicu i Vježbaonicu snage i izdržljivosti na otvorenom. Projekt realiziramo u partnerstvu s Općinom Čačinci. Cilj je povećati dostupnost besplatnih sportskih sadržaja i stvoriti zdrave životne navike, posebno kod najmlađih - rekao je voditelj projekta i predsjednik NK-a Mladost Čačinci Goran Bušjeta.

Uz njega, u projektnom timu rade djelatnice TZ Ureda Čačinci Ana Marunica i Ana Herceg te kao sportski stručnjak trener s UEFA licencom Nikica Hat.
V.G.
Možda ste propustili...

“LJEŠNJOMEDSKA RAPSODIJA MOGA KRAJA” - RADIONICA U SLATINI

Gastrosuvenir od meda, lješnjaka i čokolade

VERONIKA I ZLATKO POLA STOLJEĆA ZAJEDNO

U braku Mrakovih razgovor i dogovor nikad nisu zamrli

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

Najčitanije iz rubrike