Osijek
MJESNI ODBOR CVJETNO PROSLAVIO SVOJ DAN I CRKVENI GOD

Prioriteti su nadogradnja dječjeg vrtića i ambulanta
Objavljeno 11. svibnja, 2019.

Mjesni odbor Cvjetno proslavio je u petak svoj dan, polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća kod Spomen obilježja stradalim braniteljima i civilima mjesnog odbora, zatim prigodnim programom u kojem su nastupili najmlađi, te na kraju Svečanom sjednicom Vijeća MO Cvjetno, a sve kao uvod u nedjeljni crkveni god Sv. Leopolda Bogdana Mandića.

Jedan od najmlađih mjesnih odbora u gradu u svojih desetak godina postojanja, napravio je dosta po pitanju infrastrukture, međutim puno je još nedovršenih projekata. Predsjednica MO, Mira Ćurčić Leko naglašava da su kanalizacija i biciklistička staza nešto čime su zadovoljni, a nada se uskoroj nadogradnji Dječjeg vrtića "Kockica". "Vrtić je nedovoljan, jaslice uopće nemamo, nužna je i pomoć grada u realizaciji projekta. Neki od prioriteta također su i dječje igralište u Ulici Jela gdje ima puno mladih obitelji, ali i asfaltiranje nekoliko ulica u Briješću."- zaključila je Ćurčić Leko.

Predsjednik Savjeta za građanske inicijative OBŽ Ivan Radić podsjetio je da je od izuzetne važnosti za ovaj dio grada i novi Dom zdravlja koji bi uskoro trebao početi s radom. "Prostor je osiguran, liječnički tim je oformljen, a potrebno je skupiti dovoljan broj pacijenata, što pretpostavljam da će se dogoditi do ljeta kada bi i zaživjela ambulanta."- dodao je Radić  E.N.

Najčitanije iz rubrike