Osijek
USKRSNI TURNIR ZA UMIROVLJENIKE

Pobjednicima uručene medalje
Objavljeno 19. travnja, 2019.
Nakon Uskrsnog turnira u pikadu, visećoj kuglani i belotu, koji je ovog tjedna organizirala udruga Aktivni umirovljenici Osijek, poznati su i dobitnici medalja. U Dnevnom boravku za umirovljenike uručio ih je Romano Kristić, pročelnik Upravnog odjela za socijalnu zaštitu, umirovljenike i zdravstvo Grada Osijeka. "Zlato" oko vrata zasjalo je Zoranu Daniloviću i Stanislavu Miđiku za pobjedu u belotu, a najbolji su u pikadu bili članovi ogranka Josipovac: Đurđa Šumiga, Stjepan Belošević i Dragutin Šumiga. Viseća kuglana najbolje je pošla za rukom ogranku iz Višnjevca, odnosno Meliti Mudrovčić, Ivanu Nikolinu i Ištvanu Harangozi.

Zanimljivo je vidjeti s kojim žarom umirovljenici sudjeluju u sportskim natjecanjima. Ovaj je Dnevni boravak opremljen tako da se mogu organizirati razne aktivnosti i cjelodnevno druženje, a što članovi maksimalno koriste, rekao je Kristić, naglašavajući da je upravo druženje smisao socijalnog programa koji stavlja naglasak na borbu protiv socijalne isključenosti i samoće.

- Nije potreban poseban financijski izdatak da se umirovljenici okupe i lijepo druže, što je pokazao i ovaj turnir - dodao je Kristić. Da je to doista tako, pokazalo je i druženje nakon podjele medalja koje nije moglo proći bez slatke zakuske, uz puno smijeha i zabave. M. Mihelić
Možda ste propustili...

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

Najčitanije iz rubrike