Tehno
TOP-POKLONI ZA USKRS – 2. DIO

Od kovčega za alat, nadogradnje računala sve do superusisavača
Objavljeno 19. travnja, 2019.
Tražite li memoriju za prijenosnik, GOODRAM je dobar izbor, s doživotnom garancijom

Vezani članci

TOP-POKLONI ZA USKRS – 1.DIO

Najbolji testirani uređaji, gadgeti i alati za u gnijezdo

Tijekom godine iza nas su desetci (gotovo i stotine) testiranih uređaja, gadgeta, alata, tehnološki naprednih ili sasvim običnih stvarčica, no zajedničko je svakoj da nam život čine lakšim. Kako je Uskrs prvi sljedeći blagdan nakon Božića, kada većina nas dariva svoje bližnje, odlučili smo u dva nastavka napraviti retrospektivu na neke od testiranih stvarčica, a koje mogu biti idealan poklon, ako ne za nekog bližnjeg, možda za vas same.

1. QBrick System One
Vrhunski kovčeg za alat san je svakog kućnog ili profesionalnog majstora, a QBrick System One definitivno predstavlja najbolje što se nudi. Naime, ovi kovčezi otporni su na prašinu i vodu te alat drže hermetički zatvorenim. Kovčege je moguće kombinirati i slagati u visinu, a najbolje od svega – moguće ih je koristiti kao platformu za rad jer podržavaju do 120 kg pritiska. Kombinacijom više kovčega možete dobiti savršeni set kovčega na platformi s kotačima koja čini pravu mobilnu radnu stanicu.

2. Electrolux Pure F9
Tražite li tech usisavač, dalje od Pure F9 ne trebate gledati. Ovaj usisavač kombinira najbolje od oba svijeta - samo jednim punjenjem ostavlja vaš dom besprijekorno čistim, istih performansi kao i klasični usisavač. Jedinstvena prilagodljiva visina tijela usisavača omogućava korisnicima pomicanje glavne jedinice, što zajedno s crijevom na izvlačenje olakšava dosezanje područja ispod namještaja i ostalih nedostupnih mjesta. Usisna se snaga usisavača automatski prilagođava površini koja se usisava, bilo da je riječ o parketu ili tepisima, a uklanja prašinu i čisti zrak u pet koraka filtrirajući više od 98,6 % mikroprašine.

3. IRDM DDR4 SODIMM
Nadogradnja računala uvijek je dobar izbor za poklon. IRDM DDR4 SODIMM moduli stižu u kapacitetu od 16 GB i taktu 2133 MHz te uz odlične latencije 14-14-14. IRDM je brand tvrtke GOODRAM. Ovaj poljski proizvođač memorijskih modula, diskova, memorijskih kartica i drugih sličnih proizvoda već se dobrano etablirao kao kvalitetan proizvođač, a to dokazuje i doživotna garancija na proizvode. Tražite li memoriju za prijenosnik – evo idealnog paketa.

4. Epson EcoTank ITS L3060
Iza naziva EcoTank ITS krije se zapravo sustav kontinuiranog dotoka boje za ispis. Boja se nalazi pospremljena u posebnom spremniku koji je sada ugrađen u sam pisač. Epson EcoTank ITS L3060 je u svakom pogledu praktičan pisač. Sam uređaj, koji donosi i skener u sebi te kao takav radi i kao kopirka, izuzetno je kompaktan i štedi radni prostor. Praktičnost se nastavlja i zahvaljujući EcoTank ITS sustavu jer jednom nadolivena boja bit će dostatna za iznimno veliku količinu ispisa, pa nema gnjavaže oko patrona i vođenja brige o količini tinte. Cijena ispisa dokumenta na Epson EcoTank ITS L3060 iznosi samo nekoliko lipa! Nećemo cjepidlačiti o koliko se lipa radi, no cijena, zajedno s papirom, doslovce je nekoliko lipa, i to je ono zbog čega se ovaj uređaj uvjerljivo najviše isplati kupiti.
Marin Režić
Najčitanije iz rubrike