Mozaik
NOVO STUDIJSKO IZDANJE THE CHEMICAL BROTHERSA

Objavili deveti album “No Geography”
Objavljeno 18. travnja, 2019.
Veterani elektroničke glazbe već su niz godina jedni od najinovativnijih predstavnika tog žanra. Poznati po svojoj jedinstvenoj glazbi i spektakularnim live nastupima, The Chemical Brothers svakim novim albumom pomiču granice auditivnog i vizualnog izražavanja. To su postigli i svojim devetim studijskim izdanjem "No Geography". Hrvatska publika album može slušati u radijskom eteru, na Deezeru i Google Playu. The Chemical Brothers na albumu "No Geography" ostaju dosljedni onom što najbolje znaju - stvaranju dance hitova zaraznih ritmova i melodija. Jedan od njih svakako je singl "Free Yourself". Pjesma se već prošlog ljeta pokazala vrhuncem njihova live nastupa, koji su brojni utjecajni glazbeni mediji (NME, DJ MAG) opisali kao spektakularan audiovizualan doživljaj. "Free Yourself" ima i futuristički spot, koji se užurbano bliži broju od tri milijuna pregleda.

Duo je publici već predstavio i pjesmu "We‘ve Got To Try", koja mu je omogućila veliko priznanje. Njezin remiks, naziva "WGTT15000BPM F1 NEEEUM MIX", ubrzan je na 15.000 BPM-a, zbog čega traje samo tri sekunde. Time se postiže zvučni efekt bolida Formule 1 koji se kreće velikom brzinom, a upravo će to biti službeni zvuk Formule 1 koji će popularnom natjecanju dati novi zvučni identitet.

"No Geography" objavljen je četiri godine nakon studijskog albuma "Born In The Echoes", koji je zaradio nominaciju za nagradu Grammy i dospio na prvo mjesto najslušanijih izdanja u Velikoj Britaniji. T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa