Osijek
GRAD I TZ OSIJEK S RESTORANIMA

Porcija fiša na Veliki petak samo 10 kuna
Objavljeno 16. travnja, 2019.
Prigodom predstojećeg blagdana Uskrsa Grad Osijek i Turistička zajednica grada Osijeka u suradnji s devet osječkih restorana prvi put organiziraju akciju u sklopu koje će svi zainteresirani na Veliki petak (19. travnja) u jednom od restorana moći konzumirati porciju fiš-paprikaša za samo deset kuna.

- Riba na stolu tradicija je Velikog petka već stotinama godina, a u Osijeku ta tradicija gotovo uvijek znači - fiš. Ovom predblagdanskom akcijom želimo svojim sugrađanima i posjetiteljima našeg grada predblagdansko vrijeme učiniti još ugodnijim i svečanijim. Cilj nam je dodatno poticati i promovirati gastronomsku ponudu grada Osijeka, u koji iz godine u godinu dolazi sve više posjetitelja, a upravo od njih naši vrhunski ugostitelji dobivaju sve više pohvala i priznanja za svoj rad - rekao je direktor TZ grada Osijeka Saša Uranjek te je u neki od popularnih restorana pozvao sve sugrađane i ljubitelje ovog nadaleko poznatog autohtonog slavonsko-baranjskog specijaliteta.

Bonovi za konzumaciju (maksimalno četiri po osobi) mogu se podići do četvrtka, 18. travnja u TZ-u grada Osijeka - Turističko-informativnom centru u Županijskoj 2, te u Turističko-informativnom centru na Trgu Svetog Trojstva 5 u Tvrđi, od 8 do 16 sati. Konzumacija fiš-paprikaša na ovaj način biti će moguća isključivo na Veliki petak, uz obveznu prethodnu rezervaciju do četvrtka u sljedećim restoranima: Restoran Galija, Slavonska kuća, Krčma kod Ruže, Čarda kod Baranjca, Restoran Kopika, Đeram čarda, Krčma kod Javora, Restoran Kompa i Krčma Mađarska Retfala.

Također, Grad Osijek osigurao je 160 porcija blagdanskog fiša i za sugrađane - korisnike Pučke kuhinje Caritasa Đakovačko-osječke nadbiskupije, koji će im biti poslužen u tom prostoru na Veliki petak. D. Miklić
Najčitanije iz rubrike