Sport
U ZAGREBU DOČEKAN VICEPRVAK EUROPE

Tin: Nemam medalju, izgubila se
Objavljeno 15. travnja, 2019.
U ponedjeljak je u Zagreb sletio gimnastički viceprvak Starog Kontinenta Tin Srbić koji je dan prije na EP-u u poljskom Szczecinu osvojio srebrnu medalju u vježbi na ručama. Tin je u finalu dobio ocjenu 14.900, bolji od njega bio je samo sjajni Nizozemac Epke Zonderland (15.266). U Zračnoj luci Zagreb dočekala ga je obitelj, prijatelji, kolege, a nije moglo proći ni bez sveprisutnog gradonačelnika metropole Milana Bandića.


- Presretan sam i zbog vježbe u finalu koja je bila najbolja u karijeri. Kad sam došao na podij, rekao sam si da ne želim biti treći, a biti prvi bilo je preteško i onda eto srebro. Dao sam maksimum i jako sam sretan - kazao je 22-godišnji Srbić koji je osvojio srebrnu medalju, ali je nije mogao pokazati obitelji i prijateljima. Medalja je, naime, izgubljena. Tinova prtljaga nije stigla u Hrvatsku, pa nije stigla ni medalja.
- Medalja je nažalost bila u torbi koja je izgubljena, ali dobit ću identičnu. Drugu, ali istu kao i ovu "pravu", samo je sad nemam sa sobom. Iako, nadam se da ćemo naći torbu. Ako ne, organizatori će mi poslati novo srebro. Organizacija busova u Poljskoj bila je katastrofalna, prtaljaga je išla u jednom, mi u drugom busu, a busovi su išli na različite aerodrome i sve se zbrkalo. Tu se zagubila torba i nitko nema pojma gdje je. Valjda ćemo je naći, bio sam iznerviran, ali sad kad sam vidio obitelj i prijatelje, sve je dobro - dodao je viceprvak Europe Tin Srbić. I. Li.
Najčitanije iz rubrike