Osijek
GODIŠNJA SKUPŠTINA UDRUŽENJA STANARA

Pričuva je izvor mnogih problema
Objavljeno 16. travnja, 2019.
Udruženje stanara Grada Osijeka održalo je godišnju izvještajnu skupštinu, u sklopu koje se govorilo o ostvarenim projektima u prethodnom razdoblju te o planovima Udruženja za 2019. Također su predstavljeni novi članovi izvršnog i nadzornog odbora, uručena su priznanja zaslužnim članovima te je održana prezentacija nefiltiranog Osječkog piva.

Iako je incijalno skupština trebala biti izborna i izvještajna, iz Udruženja obavještavaju članstvo kako je izbor novog rukovodstva ipak prolongiran za kraj godine. Aktualna predsjednica Udruženja, Vlasta Auguštin, to će i ostati još neko vrijeme.

"Davno smo prestali funkcionirati na bazi jednotjedog savjetovanja i odgovaranja na pokoji e-mail. Danas, osim osobnih i telefonskih savjetovanja, imamo internetsku stranicu koja bilježi 250 tisuća posjetitelja godišnje, a mjesečno i do deset tisuća. Mi smo jedini u Hrvatskoj koji na visokoj razini građanima pružamo pravu pomoć. Uz to izdajemo i publikacije, a prethodno je razdoblje obilježila publikacija Podstanarstvo, koja sadrži sve potrebne smjernice za najmodavce i najmoprimce, uključujući i obrasce ugovora. Do kraja godine u planu imamo pak posvetiti se temi pričuve, koja je izvor brojnih problema među suvlasnicima stambenih zgrada i koja svakako zaslužuje više pažnje", poručila je Auguštin, istaknuvši kako je Udruženje nedavno preko svoje internetske stranice i profila na društvenim mrežama pozvalo sve zainteresirane da se uključe u rad jer su im potrebne "nove snage". "Drago nam je da su se javili neki novi ljudi i nadamo se da će se ozbiljno prihvatiti posla", zaključuje Auguštin. I. Solar
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana