Mozaik
U CINESTARU NEZABORAVAN KONCERT SA STADIONA U ZAGREBU

Prljavo kazalište u kinu 9. svibnja
Objavljeno 16. travnja, 2019.
Na tragu svjetskih bendova i Prljavo kazalište dolazi u kina sa spektakularnom snimkom nastupa! Koncert održan 31. svibnja 2018. na stadionu u Kranjčevićevoj pamti 35.000 obožavatelja koji su imali sreću tog dana biti uz Prljavo kazalište, kao što su i Prljavci zapamtili energiju koju im je publika tada pružila. Spektakularnim nastupom i vrhunskom produkcijom definitivno su podignuli letvicu vlastitih nastupa. Koncert su snimili 4K kamerama i u 5.1 zvuku, a u četvrtak, 9. svibnja, u kinima CineStar moći ćete vidjeti što ste propustili uživo te ljetne večeri 2018. A oni koji su ondje bili, moći će još jednom proživjeti svaku emociju iz sasvim druge perspektive i sa savršenim pogledom na sve detalje.

Četrdeset fenomenalnih godina karijere Prljavo kazalište obilježilo je nizom koncerata te velikom australskom i američko-kanadskom turnejom 2018. Veliko finale održali su u Zagrebu, na jednom od rijetkih neosvojenih koncertnih prostora, stadionu u Kranjčevićevoj, a da je atmosfera bila odlična, štoviše, prava slavljenička, potvrđuje i činjenica da je koncert bio rasprodan.

Ne propustite ovaj audiovizualni doživljaj u kinima CineStar Novi Zagreb, Varaždin, Rijeka, Mall of Split, Osijek i Mostar te u zagrebačkom Kaptol Boutique Cinema, gdje će biti i premijera s članovima benda. Ova projekcija nema reprizu i događa se samo 9. svibnja, a broj mjesta je ograničen. Ulaznice možete kupiti na blagajnama kina CineStar ili online. T.K.
Možda ste propustili...

DARUVARSKI BEND NASTUPA NA ZAGREBAČKOM FESTIVALU

COTA G4 predstavila spot za novu pjesmu “Daj mi znak”

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike