Sport
OSIJEK II SVLADAO KUSTOŠIJU

Petar Bočkaj se vratio pogotkom iz slobodnog udarca
Objavljeno 14. travnja, 2019.
Osijek II i dalje je uglavnom neumoljiv kada igra na domaćem terenu. Ove sezone još uvijek se nije pojavila momčad sposobna odnijeti cijeli plijen iz Gradskog vrta, a gostovali su u njemu i jedini pretendenti na Prvu ligu, Varaždin i Šibenik. Stoga nije ni čudo što je osječki stadion praznih ruku napustila i zagrebačka Kustošija, koja se bori za opstanak. Susret je posebnu pozornost dobio zbog toga što je u redovima Osijeka II zaigrao Petar Bočkaj, koji je dugo bio suspendiran zbog nediscipline. Svi su pogledi bili upereni u njega, a on se na teren vratio u svom klasičnom stilu - pogotkom iz slobodnog udarca. I baš je taj pogodak itekako prokrčio put Osječanima do nove pobjede i praktično bio jedina situacija iz prvog dijela koja je vrijedna spomena. Dogodila se u 44. minuti, kada je dosuđen slobodnjak na 20-ak metara po sredini vrata, a za Bočkaja je to čisti zicer. Prebacio je zid i pogodio donji lijevi kut - 1:0. U nastavku je bilo više uzbuđenja jer su se gosti otvorili. Zaposlen je bio i vratar Osječana Marko Barešić, koji je svoj posao odradio uzorno, kao i s druge strane Radelić-Žarkov, koji je u nekoliko navrata spriječio povećanje osječkog vodstva. Bijelo-plavi su pobjedu osigurali tek u 90. minuti zahvaljujući agilnom Miletu Todorovu, koji je ušao sedam minuta prije, ali je u tom kratkom vremenu napravio puno dobrih stvari, a pogodak je stigao kao konačna nagrada za njegov uloženi trud. D.Keler


 
OSIJEK II**2 (1)

KUSTOŠIJA**0

OSIJEK - Stadion u Gradskom vrtu. Gledatelja: 150. Sudac: Vlatko Mlinarić (Sisak) - 6,5. Strijelci: 1:0 Bočkaj (44), 2:0 Todorov (90). Žutih i crvenih kartona nije bilo.

OSIJEK: Barešić 7, Ćosić 6,5, Gačić 6,5, Radeljić 6,5, Todorovski 6,5, M‘Pinda 6, Ćavar 6,5, Soldić 6 (od 62. Bliznac 6,5), Kamenar 6 (od 83. Todorov 6,5), Bočkaj 7, Kolega 6 (od 62. Durdov 6)

KUSTOŠIJA: Radelić-Žarkov 6,5, Biškup 6, Cmrečnjak 6, Pavković 6, Darojković 6, Ntchamda 6 (od 83. Šugić -), Rašić 6, Vragolović 5,5, Cimenti 5,5 (od 46. Al THarwan 5,5), Deak 6, Gaćeša 5,5 (od 67. Rihtar 5,5)

IGRAČ UTAKMICE: PETAR BOČKAJ (OSIJEK II)
Možda ste propustili...

MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA OSIJEK-VINKOVCI

Vodeći trojac traži bodove na gostujućim terenima

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže zajedništvo i podršku

Najčitanije iz rubrike