Mozaik
U FINALU ĆE BITI TARA I DINO TE ASHLEY I BOJAN

"Zvijezde pjevaju" napustili su Krešimir i Ivana
Objavljeno 14. travnja, 2019.
HRT-ov show ‘‘Zvijezde pjevaju‘‘ ušao je u finale nakon što su iz emisije ove subote ispali Krešo i Ivana, nakon zbroja bodova žirija i glasova gledatelja. Uživo iz zagrebačkog studija na Prisavlju tri su para izvela po dvije pjesme, jednu žanra koji još nisu imali prilike pjevati u ovoj sezone te pjesmu mentora. Show je napustio upravo par koji je i otvorio emisiju s pjesmom simbolična naslova "U prolazu", a u drugom su dijelu Krešo i Ivana bacili navijače u trans istaknula je Barbara Kolar, izvedbom pjesme Ivane Kindl "Sve istine i laži" te ukupno od žirija osvojili za oba nastupa – 58 bodova (1 bod). Ashley i Bojan otpjevali su hit ‘‘Let It Go‘‘ te osvojili 36 bodova, zatim nastavili u drugom dijelu showa pjesmom ‘‘Ne govori da me znaš‘‘ – s 38 bodova (2 boda). ‘‘Can‘t Buy Me Love‘‘, Beatlesovim hitom predstavili su se Tara i Dino te osvojili sve desetke, a zatim rock-verzijom pjesme mentora ‘‘Ti si moja prva ljubav‘‘ ponovili iste bodove – uz što je predsjednik žirija Miroslav Škoro istaknuo za kraj te večeri kako se nada da će uz Taru i Dina, u duetu i na torti završiti i Danijela (žiri) i on.


Nakon što su nam u show programu, osim hrvatskog i britanskog predstavnika na Euroviziji, gostovali Ivan Dečak i Massimo, The Frajle i Vanna, ovaj put su pjevali Neno Belan i Antonela Doko, uz saksofonistu Igora Geržinu i HRT-ov bend Zvijezde sviraju!
No, uz žiri – pozivi i poruke odlučivali su o sudbini parova, a najsretniji gledatelji koji su glasovali za svoje favorite osvojili su po 10.000 kuna, dok se u finalu iduće subote iznos penje na 40.000 kuna! T.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike