Sport
POVRATAK VRIJEDAN 100 MILIJUNA DOLARA

Vladimir Kličko opet u ringu
Objavljeno 12. travnja, 2019.
Legendarni ukrajinski boksač, 43-godišnji Vladimir Kličko, mogao bi se vratiti u ring za 100 milijuna dolara, a glasine je dodatno potaknuo njegov stariji brat Vitalij, također bivši boksač.


Jedan od najboljih boksača svih vremena otišao je u mirovinu 2017. godine nakon poraza od Britanca Anthonyja Joshue, a sad, dvije godine kasnije, nagađa se o njegovom povratku u ring.


- O povratku bih počeo razmišljati tek kada bi mu ponudili 100 milijuna dolara - kazao je Vitalij u razgovoru za Abendzeitung te pojasnio svoje riječi.


- Čuo sam na radiju kako su mu ponudili 40 milijuna dolara za jednu borbu. Kada sam ga nazvao, rekao mi je da ga ta ponuda ne zanima. Ubrzo mu je stigla i ponuda na 80 milijuna dolara, a on mi je kazao kako to nije ponuda koja mijenja njegovo mišljenje. Možda će o tome početi razmišljati na 100 milijuna dolara - dodao je Vitalij Kličko koji je trenutačno gradonačelnik Kijeva, a o temi povratka njegovog brata u ring kazao je da se protivi tome.


- Nisam za to, ali što god on odluči podržat ću ga 100 posto. Kao što smo oduvijek i činili. Novac je vrlo važan u životu, ali mom bratu ne treba. On se pobrinuo za njega i ima ga dovoljno - poručio je Vitalij.
U svijetu boksa postoje ljudi koji bi za Kličkov povratak ponudili 100 milijuna dolara, jer ipak je riječ o nekada najboljem boksaču svijeta koji je u karijeri zabilježio 64 pobjede i pet poraza, a devet godina je bio na svjetskom tronu. H
Možda ste propustili...

BAKLJA ZA OLIMPIJSKE IGRE U PARIZU 2024.

Upaljen olimpijski plamen u drevnoj Olimpiji

TAEKWONDO GALEB TROPHY - SERBIA OPEN 2024.

Osječanke stekle vrijedno iskustvo

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana