Mozaik
SURADNJA DVAJU BENDOVA

Zajednički singl Cinkuša i Picksiebnera
Objavljeno 12. travnja, 2019.
Uspješna dugogodišnja suradnja dvaju bendova, Cinkuša i Picksiebnera, urodila je i prvim zajedničkim singlom "Vođe", čiji tekst i glazbu potpisuju Marko Bregant i Zoran Perić. Singl je premijerno predstavljen u emisiji Music Pub Zlatka Turkalja, a potom je u Vijestima CMC televizije premijerno prikazan i spot. Za audioprodukciju singla zaslužan je više puta Porinom ovjenčani producent Dragutin Smokrović - Smokva, a spot je režirao Tomislav Fiket s kojim su Cinkuši već surađivali.

Pjesma "Vođe" nastala je pod utjecajem svakodnevnog zavirivanja u "televizijske izloge", a uloge bendova u pjesmi smišljeno su podijeljene. Tako je uloga Picksiebnera više narativna te su zaduženi za glazbenu pratnju i dočaravanje specijalnih efekata u pjesmi, a Cinkuši, na sebi svojstven način, odgovorni su za vokalnu izvedbu refrena. Sam refren pjesme ujedno je i oda "Velikom vođi", a tko je "Vođa", on, ona ili oni, na svakome je od vas da otkrije i zamisli.

"Vođe" ćemo vrlo brzo imati priliku čuti i uživo, na nadolazećem zajedničkom koncertu u klubu Boogaloo, 13. travnja, koji je ujedno i prvi zajednički cjelovečernji koncert bendova. Početak koncerta predviđen je za 20 sati, a za zagrijavanje i after party zadužen je Kova Valungar Martinbreški. Ulaznice za koncert u prodaji su u sustavu Entrio, Dirty Old Shopu, knjižari Rockmark te na blagajni kluba Boogaloo po cijeni od 60, a na dan koncerta na ulazu po cijeni od 80 kuna. T.K.
Možda ste propustili...

U NASTOJANJU DA SMANJI GUŽVE KOJE GUŠE GRAD NA KANALIMA

Venecija uvela prvu naplatu ulaska za turiste

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike