Sport
NENAD PERUNIČIĆ IZBORNIK SRBIJE

Priželjkujem sportsku atmosferu
Objavljeno 11. travnja, 2019.
Izbornik srpskih rukometaša Nenad Peruničić uvažava hrvatsku reprezentaciju, a unatoč razlici u kvaliteti i puno boljim rezultatima na strani hrvatskog rukometa, današnji susret naziva "sudarom velikih rivala".

- Utakmica nosi drukčiju težinu u odnosu prema prve dvije u kvalifikacijama. Inače, imam veliko poštovanje za ono što su Hrvati napravili u proteklih 20 godina - rekao je Peruničić i objasnio svoj odabir igrača.

- Postoji nešto što se zove prirodna selekcija. Nećemo moći računati na neke ozlijeđene igrače, a kompletirali smo se tek u utorak.

Bez obzira na to što se susret premjestio iz dvorane "Pionir" u Stark arenu, srpski izbornik priželjkuje pune tribine.

- Želim pravu pozitivnu, sportsku atmosferu. Iskreno, volio bih da naši momci osjete pravo navijanje. Puna dvorana može nam biti vjetar u leđa, ali nekada i odsiječe noge. Pokušat ću kroz priču s igračima pomoći da prebrode sve probleme. Igramo protiv uglednog suparnika i siguran sam kako su igrači svjesni da moraju pružiti vrlo kvalitetnu partiju kako bi došli do pobjede. Kroz ovakve utakmice mnogim se našim igračima pruža prigoda stvoriti vlastiti imidž, a istovremeno mogu pomoći i srpskom rukometu - rekao je Peruničić. K.L.
Možda ste propustili...

IZBORILI PLASMAN NA SVJETSKO PRVENSTVO U UZBEKISTANU

Kustić: Uspjeh koji potvrđuje snagu hrvatskog futsala

MELEM NA RANE BILA BI DOMAĆA POBJEDA PROTIV HAŠK SOKOLA

Baranjcima hitno treba pobjeda

Najčitanije iz rubrike