Sport
ČEPIN DO ODMORA SLOMIO GOSTE IZ PLETERNICE

Tothova momčad je odigrala najboljih proljetnih 45 minuta
Objavljeno 10. travnja, 2019.
S tri u nizu pobjede i nakon domaćeg remija s vodećom Cibalijom Slavija je dolazila u posjet Čepinu, čiji su rezultati bili oscilirajući. Kako je momčad trenera Igora Totha prethodni susret, u Belišću, izgubila, nedjeljna je, dakle, amplituda trebala ići prema gore. Otišla je iznad očekivanja jer su "zeleni" već do odmora skršili otpor solidnih Pleterničana, koji su tada bili tri pogotka u zaostatku. Sredinom toga dijela otvorio ih je s(p)retni pogodak Gregića, na koji se nastavilo poentiranje Bungića, a sudbinu je gostiju zapečatio sve bolji Batarilo-Čerdić svladavši Petkovića nakon solo prodora. Tako zaključivši odličnih 45 minuta, koji su oduševili i trenera Totha:

- Doista je momčad izgledala sjajno u tome prvom poluvremenu, što je sigurno najboljih proljetnih 45 minuta, a moguće i kompletne sezone. Igrali smo po željama i pokazali potencijal koji se češće treba prezentirati, odnosno dodatno razvijati. Početkom nastavka dekoncentracija je donijela primitak pogotka i potom rovovsku bitku sa sastavom koji je demonstrirao zašto je pokraj Uljare došao s odličnim nizom rezultata. Uspjeli smo kontrolirati igru i zadovoljavajuće ju privesti kraju - prepričao je čepinski učitelj nedjeljnu uspješnu epizodu. Gostujuće su inverznoga predznaka, a slijedi subotnja u Novoj Gradiški.

- Odlazimo na noge Slogi u prilično nezgodnom trenutku, nakon što je ona upisala četiri uzastopna poraza, od kojih su posljednja dva bila uvjerljiva na terenima protivnika. Jasno je da tamo sada vlada mobilizacija, ali nas to neće uplašiti jer vjerujemo u svoju kvalitetu, a pokažemo li ju, Novogradiščani će morati rehabilitaciju tražiti drugom prigodom. Nadam se da nećemo opet oscilirati, odnosno imati pad igre, jer nemamo nikakvog pritiska, osim dobro se predstaviti u tome dijelu Slavonije. Zimus pristigao iz Sloge Filip Bungić protiv Slavije je odigrao najbolju utakmicu dosad te vjerujem da će imati dodatni motiv protiv bivših suigrača, a da će ga ostali odgovarajuće pratiti - optimistično je Toth najavio to gostovanje. D.Lekšan
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike