Dome slatki dome
SUVREMENE TKANINE

I odijelo može biti hightech proizvod
Objavljeno 11. travnja, 2019.
Tehnološki razvoj koji prati sve segmente života zahvatio je i modnu industriju, a jedan od primjera je pokazao Varteks

Tehnološki razvoj, koji prati sve segmente života, zahvatio je i modnu industriju, a jedan od nama najboljih primjera upravo je pokazao Varteks.

Naime, ova tvrtka, ponajprije poznata po svojim vrhunskim odjelima, danas itekako prati tržišne trendove, ali i osluškuje želje svojih kupaca. Jedna od želja svakako je i da svatko tko nosi odijelo u njemu izgleda besprijekorno. Putovanje, vožnja automobilom, rad u uredu i zatim večernji izlazak – može li to proći u istom odijelu? Ako pitamo Varteks - može! Naime, u svojoj bogatoj kolekciji odjela, postoje i odjela koja su izrađena od posebno fine tkanine talijanskog proizvođača Botto Giuseppe. Zbog svojih specijalnih svojstava ovo muško odijelo idealno je za poslovna putovanja i situacije kada ravno iz automobila ili aviona idete na poslovne sastanke. Njegove specifične kvalitete osigurat će da u svakoj prilici uvijek izgledate uredno i profesionalno. To je moguće jer je ovo odijelo otporno na gužvanje! Ako do gužvanja i dođe, tkanina će se nakon nekog vremena poravnati kao da gužvanja nije ni bilo. Koliko se visoka tehnologija primjenjuje u proizvodnji odijela pokazuju i ostala odjela izrađena iz kvalitetne stretch vunene tkanine proizvođača Marzotto, a koje je zbog svojih posebnih svojstava pogodno za nošenje tijekom cijele godine. Tkanina ima decentnu, sitnu strukturu koja se postiže izmjenjivanjem tamnijih i svjetlijih niti pri tkanju. Bez visoke tehnologije ne bi bilo moguće izraditi ovakve tkanine, a iz njih odlična odijela.

Vrhunski vunene tkanine, visokih nimeracija, obrađene visokom tehnologijom proizvodnje čine da odijelo lijepo prati liniju tijela i uvijek djeluje precizno i uredno. Iako smo na odijela gledali kao na komad odjeće koji ćemo nevoljko nositi na dnevnoj poslovnoj rutini, uz vrhunske tkanine i naprednu tehnologiju obrade to postaje užitak. Iz Varteksa dolaze odijela koja su u suštini svoje proizvodnje visokotehnološki proizvod te kao iz već poznate priče čine savršeno odijelo na nesavršenom muškarcu.
Marin Režić
Modna kuća Varteks vodeća je hrvatska tvrtka u proizvodnji i prodaji odjeće, a osnovana je daleke 1918. godine. U svojoj stoljetnoj tradiciji mijenjala se i razvijala sukladno potrebama tržišta i kupaca, ali je uvijek zadržavala svoju kvalitetu. Tijekom 100 godina postojanja i rada Varteks je stvarao modu. Stilski i zanatski izvanrednim kolekcijama odgajao je generacije da prepoznaju i biraju lijepu i kvalitetnu odjeću. Taj zahtjevni zadatak Varteks uspješno obavlja i danas, zahvaljujući modernim tehnologijama obrade tkanina i izrade odijela.
Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike