Autoglas
RIFTER BUSINESS

Peugeotov dostavnjak pravi izbor za prijevoz ljudi i tereta
Objavljeno 9. travnja, 2019.
Peugeot Business Active u bogatoj serijskoj opremi ima šest zračnih jastuka

Novog igrača za prijevoz putnika, ali i tereta ima i Peugeot. Riječ je o Peugeotu Rifter Business, idealnom vozilu za male poduzetnike s mogućnošću sto posto odbitka PDV-a. Namijenjen je prijevozu putnika, ali i prijevozu tereta, uz nosivost do 850 kg. U ponudi je isključivo s Long L2 duljinom i tri razine opremljenosti: Active, Allure i GT Line.


Prije nego što je stigao na tržište, dizajneri su potrošili na tisuće sati kako bi došli do željenog izgleda Riftera, koji je istovremeno robustan i uglađen. Opremljen je Peugeot i-Cockpitom, koji donosi intenzivan doživljaj vožnje. Izgrađen na novoj platformi, novi Peugeot Rifter Business nudi izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije korisnike. Rifter Buisiness preuzima dinamičan stil osobnog vozila, njegove vozne karakteristike i adute glede udobnosti i sigurnosti te prednosti lakog gospodarskog vozila poput nosivosti i velikog tovarnog prostora. U ponudi je s pet sjedala, koja su smještena u dva reda, kao u putničkom Rifteru, te pregradnom stijenom i rešetkom iza drugog reda sjedala. Glavna pogodnost njegove nabave je što se registrira kao lako gospodarsko vozilo s mogućnošću 100 % odbitka PDV-a. Novi Peugeot Rifter Business Active u bogatoj serijskoj opremi ima šest zračnih jastuka, ESP + ASR + ABS + AFU, sustav za pomoć pri kretanju na kosini (Hill Assist), automatsko uključivanje dnevnih svjetala, prepoznavanje prometnih znakova ograničenja brzine, sustav za pomoć pri zadržavanju vozila unutar voznog traka, sustav za automatsko kočenje u slučaju opasnosti, regulator/limitator brzine, centralni 3,5“ zaslon u boji na instrument-ploči, lijeva i desna bočna klizna vrata. Tu je i ručni klima-uređaj, autoradio RD6 sa 6 zvučnika + BlueTooth, servoupravljač podesiv po visini i dubini, rolo u prtljažniku.

Novi Peugeot Rifter Business u ponudi je s benzinskim motorom PureTech 110 S&S s početnom cijenom od 126.720 kn bez PDV-a. Od dizelskih motora u ponudi je s BlueHDi 100 i BlueHDi 130 S&S motorima. U ponudi je također posljednja generacija automatskog EAT8 mjenjača uz dizelski motor BlueHDi 130. Korisna nosivost je 850 kg, a obujam prostora za teret iznosi do 1900 litara.


Milan Bugarić
Riftere ćemo viđati na cesti
Uopće ne sumnjamo kako će Peugeot Rifter Buisiness u Hrvatskoj pronaći nemali broj kupaca. Kako spada u kategoriju N1, uz mogućnost odbijanja 100 % PDV-a, što je popriličan iznos, to ga čini još privlačnijim. Unatoč činjenici da je lako gospodarsko vozila, on i dalje ima pet komfornih sjedala, a na stražnjim sjedalima ugodno se osjećaju i više osobe.
Možda ste propustili...

TALIJANSKA POLICIJA POHVALILA SE SA NOVIM "KONJEM U SVOJOJ ERGELI"

Lamborghini Urus za policajce

CX-80 UDOBNOST, PRAKTIČNOST I SVESTRANOST

Nova perjanica Mazde sa 7 udobnih sjedala