Sport
VELIKI TENISKI TURNIR U MIAMIJU

Donna u 3. kolu s Kvitovom
Objavljeno 22. ožujka, 2019.
Hrvatski ženski dvojac bio je uspješan, a Ivo Karlović nije se proslavio na startu teniskog turnira iz Masters serije 1000 u Miamiju.


Petra Martić prošla je 1. kolo pobijedivši Shuai Zhang sa 6:2, 6:1, a Osječanka Donna Vekić već je uspješno odradila posao u 2. kolu. Donna nije idealno počela, ali je potom bez većih teškoća svladala Španjolku Saru Sorribes Tormo sa 6:3, 6:3 nakon sat i 24 minute igre. Osječka tenisačica lošije je otvorila meč i Sara je odjurila do vodstva od 3:0. No kad je uhvatila pravi ritam, Donna je pregazila suparnicu, nanizala je šest gemova i osvojila prvi set. Najbolja hrvatska tenisačica izgubila je svoj servis i na početku drugog seta, što je u sljedećem gemu odmah nadoknadila, potom je u osmoj igri napravila novi break, zatim iskoristila prvu meč-loptu i otišla u 3. kolo gdje će igrati protiv druge tenisačice svijeta, Čehinje Petre Kvitove, koja je u 2. kolu sa 6:1, 6:4 nadigrala Grkinju Mariju Sakkari. Bit će to treći dvoboj Osječanke i dvostruke osvajačice Wimbledona. Ove godine u Sankt Peterburgu slavila je Vekić, a 2014. upravo na terenima u Miamiju bolja je bila Kvitova.
Nakon sjajnog nastupa u Indian Wellsu, Karlović je u Miamiju poražen odmah u 1. kolu od Španjolca Pabla Andujara sa 7:6 (2), 6:4. I. Li.
Možda ste propustili...

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

GRANIČNA POLICIJA NA OPREZU

Kohorta ne ide u Split, posebice ne u Mostar

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike