Kultura
FESTIVAL DIONIZ NA MREŽNIM MEDIJIMA

Dioniz online
Objavljeno 22. ožujka, 2019.
Atraktivan, raznovrstan i dinamičan petodnevni program 12. međunarodnog festivala Dioniz bit će pravovremeno najavljivan u sredstvima javnog priopćavanja, i u dnevnom tisku, tj. na stranicama Glasa Slavonije, i u radijskom eteru.

Međutim, dodatno, brzo i ekonomično praćenje najnovijih informacija o zbivanjima s festivala bit će moguće ostvariti odlaskom na službenu internetsku stranicu Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku (www.uaos.unios.hr), kao i posjećivanjem Facebook-stranice festivala (https://hr-hr.facebook.com/Festival.Dioniz/).

Praćenjem ovih stranica zainteresirani se korisnici mogu uputiti u atmosferu festivala, detalje zbivanja, prateće komentare sudionika i publike te pregledavati bogatu fotografsku galeriju atraktivnih scenskih nastupa. Također, na ovim se stranicama mogu provjeriti sve recentne obavijesti, točni datumi i satnice određenih programskih sadržaja festivala, eventualne neplanirane izmjene, a također se upoznati i s najavom sadržaja onih zbivanja i predstava za koje su korisnici i eventualni posjetitelji zainteresirani.
Dioniz na ekranima novih medija
www.uaos.unios.hr (službena web-stranica Umjetničke akademije u Osijeku)

https://hr-hr.facebook.com/Festival.Dioniz/ (Facebook-stranica festivala Dioniz)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike