TvObzor
ANNA PAQUIN MOYER

Snimanje u velikom i napučenom gradu donosi uzbuđenja i izazove
Objavljeno 22. ožujka, 2019.
Serija “Flack” jedinstven je žanr, a posebno mi se sviđa tanka linija između drame i komedije s primjesama mračnoga

Rođena u Kanadi i odrasla na Novom Zelandu, Anna Paquin osvojila je Oscara u dobi od 11 godina za ulogu u filmu "Pijanist". Otad je glumila u filmskoj franšizi "X-Men", imala je glavnu ulogu u "Margaret" te sedam sezona igrala Sookie u hit-seriji "Okus krvi". U novoj seriji "Flack" Paquin je Robyn, američka publicistica koja se preselila u London sa svojom sestrom. Robyn je mnogo bolja u rješavanju kriznih situacija svojih klijenata nego vlastitih.

Jedinstven žanr
Kako je raditi s autorom serije Oliverom Lansleyjem?

- Valja istaknuti kako je sjajno raditi s muškim scenaristom koji toliko dobro razumije ženska iskustva kao što to čini Ollie, te ih prenosi na tako osoban i prekrasno detaljan način. U ovo vrijeme #MeToo pokreta mislim da se ponekad rijetko daju zasluge muškarcima koji su dio rješenja, a ne problema. Stoga, hvala ti, Ollie! Hvala ti što si feminist. Volimo te zbog toga.

Podsjeća li vas "Flack" na nešto što ste ranije snimali?

- Iskreno, ne. Radnja ove serije nije nimalo slična nečemu što sam dosad pogledala ili pročitala. Ovo je neki jedinstven žanr. Sviđa mi se tanka linija između drame i komedije te primjesa mračnoga. Mislim da su male, novonastale mreže, koje su spremne dopustiti kreativnim ljudima da budu kreativni i spremni prihvatiti našu viziju najuzbudljivija stvar kojoj sam se ikada mogla nadati kao producentica.

Je li snimanje u Londonu zabavnije od snimanja u Los Angelesu, ili imalo drukčije?

- Snimanje u bilo kojem velikom, napučenom gradu donosi uzbuđenja i izazove. No, volim takve stvari. Volim puls velikog grada. Ne razlikuje se previše London od Los Angelesa, New Yorka ili nekog trećeg velikog grada.

Dio slagalice
Tražite li vi i Stephen Moyer, s vlastitom producentskom kućom CASM Films, projekte u kojem će jedno od vas biti producent, a drugo zvijezda serije?

- Ne nužno. Događa se da puno materijala uključuje 30-i-nešto-godišnje žene, ili 40-i-nešto-godišnje muškarce, stoga proizlazi da ima mnogo materijala za koje smo kao stvoreni, bilo kolektivno ili samo jedno od nas. Nije da nastojimo producirati isključivo stvari u kojima će biti uključeno jedno od nas, ali je svakako olakotna okolnost kad već imate spojen glavni dio slagalice.

Glumili ste mlađu sestru Denisa O‘Harea u filmu "Razbijeno staklo", koji je on napisao prema uzoru na svoj stvarni život, a Stephen Moyer ga je režirao. Kako je to bilo?

- Nemam preveliku minutažu u tome, pojavljujem se samo u scenama retrospektive kroz sjećanja ostalih braće i sestara na nju. Primarno sam bila producentica na tom projektu, ali bilo je predivno i stati ispred kamera s velikim glumačkim imenima kao što su Edward Asner, Paul Gross, Rhys Ifans, Melissa Leo, Cynthia Nixon i, dakako, sam Denis O‘Hare.

Pripremate li neke druge projekte za koje bismo trebali znati?

- Trenutačno radim na "Preljubu" za Showtime. To je njihova peta i posljednja sezona, a ja imam uistinu sjajnu ulogu.



Što biste željeli poručiti sadašnjim ili budućim gledateljima serije "Flack"?



- Ne brinite se, niste užasna osoba ako umirete od smijeha na neke od najmračnijih stvari koje ste dosad vidjeli. Zamislili smo da budu smiješne. To je jedna divlja vožnja, pa se samo čvrsto zavežite i uživajte!

Pripremio:
Adrian ANDREJEK
Flack

POP TV, četvrtkom u 22 sata
OSOBNA ISKAZNICA
IME I PREZIME:

Anna Helene Paquin

DATUM ROĐENJA:

24. srpnja 1982.

MJESTO ROĐENJA:

Winnipeg, Kanada

LJUBAV:

suprug Stephen Moyer

DJECA:

blizanci Charlie i Poppy
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

BRITANSKI DOKUMENTARNI FILM

Pokaži mi sliku: Priča o Jimu Marshallu

Najčitanije iz rubrike