Dome slatki dome
LIFESTYLE PROLJETNE DEKORACIJE

Ugođaj procvalih livada u vašem domu
Objavljeno 21. ožujka, 2019.
I najmanji stručak proljetnog cvijeća predstavit će proljetno lice prirode u svom najvećem rasponu

Ljepota prirode u razigranim bojama na vašem stolu, prozoru ili vratima u obliku vjenčića svakodnevno će vas razveseljavati u ovo vrijeme.

Brojne proljetnice koje se šarene u žarkim nijansama od žute, modre, narančaste privući će svaki pogled koji se zaustavi na njima da se zagleda i u sebe, pa po ugledu na prirodu, svatko će i u svojim prostranstvima osjećaja i mašte pronaći svoju ljepotu. Svako poniranje u šarolikost proljeća donosi ushićenje koje prati radost i veselje novog života, a time i nade. Vedrina i plavetnilo neba u ditirambu cvjetne razigranosti što se prosipa po vrtovima i livadama, a kao nasukani prizori tog veselog svijeta dolaze u naše domove.

Nakon što ste napravili proljetno čišćenje kuće ili stana, vrijeme je da svoj dom osvježite novim dekoracijama. Najbolje od svega je što proljetne dekoracije ne morate kupovati, nego ih možete izraditi sami. Dajte mašti na volju i budite kreativni.

Ne okolišajte i odaberite svoje boje. Oštar miris zumbula u nosnicama rastjerat će svaku sumnju da je proljeće stiglo i za vaš stol, nježni žuti narcisi dok se stidljivo istežu na svojim dugim vratovima govorit će o ljupkosti razigrane prirode, a raznobojne margerite odvodit će u cvjetno maštarenje. Tulipani i šafrani još jednom svjedočit će o tisuću lica prirode. I najmanji stručak proljetnog cvijeća predstavit će proljetno lice prirode u svom najvećem rasponu.

Dekoracije kojima možete ukrasiti dom brojne su, a mogu biti vrlo jednostavne. Primjerice, lijepe su i one odabrane od više vrsta cvijeća koje se zašareni u porculanskoj vazi, ali i sami tulipani uredno posloženih stapki u prozirnoj staklenoj vazi bit će posebni. U raznobojne lončiće možete poslagati nekoliko vrsta lončanica, pa će to biti savršeni ukras za vašu terasu, balkon ili prozor.J.Kn.
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

Najčitanije iz rubrike