Sport
U TABORU VATRENIH SAMO POZITIVA

Moramo u kvalifikacije krenuti bez stresova
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
Hrvatski nogometaši se na travnjaku Hitrec-Kaciana pripremaju za početak kvalifikacija za Europsko prvenstvo, Dalićeva momčad je prorijeđena ozljedama i kartonima, no nitko ne želi o problemima, uglavnom se priča o pozitivnim stvarima.

- Ne želim razmišljati negativno. Moramo se okrenuti naprijed, misliti pozitivno, a ne tražiti opravdanja i alibije - jasno je poručio hrvatski izbornik Zlatko Dalić. A što izbornik kaže, mora se slušati, u momčadi vlada dobra atmosfera i nitko ne sumnja da će prvi ispit u kvalifikacijama, u četvrtak na Maksimiru, biti uspješno položen.

- Želimo kod kuće pobijediti Azerbajdžan i u kvalifikacije krenuti bez stresova - kaže Andrej Kramarić, napadač Hoffenheima. Krama vjeruje u uspjeh, ali poziva na oprez.

- Bilo koja reprezentacija koja će doći ovamo napalit će se na nas. Možemo upasti u velike probleme ako ne budemo koncentrirani. Na papiru naša grupa nije najatraktivnija, ali opasne su to momčadi. Ako ne budemo na razini na koju smo naviknuli i naše navijače, mogli bismo imati problema - dodao je Kramarić.

Branič Marseillea Duje Ćaleta-Car mogao bi zaigrati od prve minute.

- Domagoj Vida i ja još nismo igrali zajedno, ako izbornik odluči, spreman sam i znam da ću u četvrtak dati svoj maksimum i nadam se da možemo do pobjede - kazao je Duje Ćaleta-Car te se osvrnuo na Azerbajdžan.

- Imaju neugodna i brza krila, dobre kontre i polukontre, ali ako mi budemo koncentrirani, mislim da neće biti nikakvih problema! I. Liović
Najčitanije iz rubrike