Osijek
PONOVNO ZASTOJ TRAMVAJA U STROSSMAYEROVOJ

Zaboravila "ručnu" pa joj auto otklizao na prugu
Objavljeno 19. ožujka, 2019.
U samo mjesec dana u Ulici Josipa Jurja Strossmayera tri puta je došlo do zastoja tramvaja i to zbog različitih razloga. Dok je prvi skrivila vozačica koja je, izgubivši kontrolu nad vozilom, "pokupila" stupiće na početku te ulice, drugi je skrivila vozačica koja je oduzela prednost tramvaju izlazeći iz Waldingerove ulice na Strossmayerovu. Zbog te prometne nezgode, čak devet tramvaja je stajalo, a bili su uključeni i autobusi na toj liniji. Jučerašnja, također vozačica, ostavila je automobil na ocrtanom parkiralištu, no očigledno je zaboravila povući ručnu kočnicu, pa je automobil skliznuo na prugu.


Zastoj je zbog tog događaja trajao desetak minuta. Vozačica je ubrzo došla i pomaknula automobil tako da nije bila pozvana policija - potvrdila je Sanja Mršo, voditeljica marketinga u poduzeću Gradski prijevoz putnika.
Zato valja podsjetiti na radnje prilikom izlaska iz automobila i voditi računa o povlačenju ručne kočnice, odnosno stavljanja mjenjača u određeni položaj, ovisno o kosini gdje ostavljate svoj automobil. Sreća je što se vozačica brzo vratila, pa je izbjegla plaćanje dvostruke kazne - policiji zbog prekršaja, a GPP-u zbog prouzročene štete zbog zastoja. Ma. M.
Možda ste propustili...

DANAS U POLJOPRIVREDNOJ I VETERINARSKOJ ŠKOLI

Prodaja prijesadnica i panel “Od škole do doktorata”

DESETO IZDANJE KREATIVNE RIZNICE

Rizničarska kreativnost usmjerava životopise

Najčitanije iz rubrike