Osijek
FAKULTET ELEKTROTEHNIKE, RAČUNARSTVA I INFORMACIJSKIH TEHNOLOGIJA

Dan otvorenih vrata i karijera na osječkom FERIT-u
Objavljeno 20. ožujka, 2019.
Srednjoškolac ste pred kojim je donošenje važne odluke o odabiru fakulteta, ili pak student u potrazi za poslom ili stručnom praksom u području novih tehnologija? U tom slučaju nipošto ne smijete propustiti drugi Dan otvorenih vrata i karijera koji će se baš za vas održati u srijedu (20. ožujka), na Fakultetu elektrotehnike, računarstva i informacijskih tehnologija cijeloga dana - od 10 do 16 sati.

Upravo ćete ondje dobiti sve informacije o svemu što možete studirati na FERIT-u i gdje se s diplomom ovoga fakulteta možete zaposliti. Jedinstvena je to prilika za susret s budućim poslodavcima - predstavnicima čak 27 velikih imena kao što su Rimac Automobili, Ina, Ericsson NT, Siemens, Bamboo Lab, Inchoo, Institut RT – RK, Mono, Danieli Systec, Helb... Samo za vas oni će održati 15-minutna predavanja o svojim tvrtkama, a na vama je da se potrudite da vas primjete. Sve su to uglavnom tvrtke s kojima FERIT inače surađuje kroz projekte, studentske prakse, stipendiranje i zapošljavanje studenata. A baš sve o studijskim programima i svemu što FERT studentima nudi, moći ćete saznati uz zanimljive interaktivne obilaske laboratorija. Prvo predavanje na rasporedu je u 10 sati, kada će se predstaviti osječka tvrtka Mono, u isto vrijeme počinje i tzv. "speed date", kada ćete imati priliku šarmirati poslodavce, dok je predstavljanje studijskih programa na rasporedu u 14.30 sati. Detalje rasporeda potražite na mrežnim stranicama FERIT-a.

Najave i rezervacije termina nisu potrebne, a s fakulteta savjetuju da ne zaboravite na poslovni "dress code" i životopis - jer velika je vjerojatnost da vas budući poslodavac primjeti baš na DOVIK-u. J. Pejaković
Možda ste propustili...

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

“SMJEŠKO” ZA MAME I BEBE

Na promenadi kućica za dojenje i previjanje

Najčitanije iz rubrike