Osijek
NAGRADE NAJZASLUŽNIJIM VLADISLAVČANIMA

Prijedlozi za Plaketu najkasnije do 1. travnja
Objavljeno 19. ožujka, 2019.
Općina Vladislavci i ove će godine, prema riječima načelnika Marjana Tomasa, nagraditi svoje najbolje sumještane i pravne osobe. Tomas navodi da je objavljen javni poziv za predlaganje fizičkih i pravnih osoba za dodjelu Plakete Općine Vladislavci u 2019. godini.

- Plaketa Općine Vladislavci dodjeljuje se građanima i pravnim subjektima za uspjehe postignute u razvoju društvenih odnosa, unaprjeđenju gospodarstva, obrazovanja, znanosti, kulture, tjelesne kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih djelatnosti posebno značajnih za općinu Vladislavci. Pravo podnošenja prijedloga imaju naši mještani te pravne osobe sa sjedištem na području općine Vladislavci, vijećnici Općinskog vijeća i ja, kao općinski načelnik. Ostale informacije u vezi s javnim pozivom mogu se dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Vladislavci, na telefonskom broju 031/391 250 te na e-adresi vladislavci.tajnik@gmail.com - kaže Tomas.

Prijedlozi za dodjelu Plakete Općine Vladislavci s obrazloženjem i potrebnom dokumentacijom dostavljaju se osobno, ili poštom, najkasnije do 1. travnja. D.P.
Najčitanije iz rubrike