Regija
PLANOVI ZA USPJEŠNU MANIFESTACIJU

Sajmu antikviteta novi
prostor i stalan datum
Objavljeno 17. ožujka, 2019.
VINKOVCI - U organizaciji Kluba kolekcionara ‘‘Valens‘‘ iz Vinkovaca, uspješno je održan drugi Sajam antikviteta i kolekcionarstva u pješačkoj zoni, a okupio je oko 30 izlagača iz Vinkovaca, Županje, Vukovara, Osijeka i Slavonskog Broda, koji su na svojim štandovima izložili razne starine, numizmatiku, stare kućanske predmete, srebrni nakit, vojnu opremu, razne knjige, umjetničke slike.

- Interes za ovim sajmom je velik, i po mom mišljenju imamo kapaciteta postaviti čak 60 štandova, no ovdje u pješačkoj zoni jednostavno nemamo toliko mjesta. Zato nam je u planu jednoga dana to i proširiti, no moramo pronaći neko novo mjesto za sve naše izlagače - rekao nam je Tomislav Mihaljević, predsjednik Kluba kolekcionara.

Vinkovački gradonačelnik Ivan Bosančić istaknuo je kako se već na prvom Sajmu antikviteta moglo vidjeti da on ima budućnost.

- Kada su došli ljudi iz udruge koji stvarno vole cijelu ovu priču i s koliko ljubavi su to pokazali, kada vidimo sav ovaj uspjeh i veliku posjećenost, ne može biti da to ne podupremo. Razmišljamo da to bude i češće i da dobije svoj datum. Još ova godina bit će ovako s promjenjivim datumima, ali od sljedeće godine svaki bi mjesec voljeli imati jednu subotu za ovu priču. Kada pogledamo sve ove ljude koji su izašli na trg, mislim da Sajam svakako ima uspjeh - rekao je gradonačelnik Bosančić.
M. Kokaj
Možda ste propustili...

DVOSTRUKI “FESTIVAL DEMOKRACIJE”

Na isti dan izbori za EU i mjesne odbore

OŠ VLADIMIRA NAZORA U ERASMUS+ PROJEKTU

Vinkovački osnovci ugostili španjolske vršnjake

PREVENTIVNI PROGRAM “DUGINE BOJE”

Prepoznati tuđe i vlastite osjećaje

Najčitanije iz rubrike