Mozaik
JOŠ JEDAN OSJEČKI TECHNO PARTY 23. OŽUJKA

TRAUM: Na Pampas stiže
francuski DJ Antigone
Objavljeno 18. ožujka, 2019.
Uz slavnog gosta nastupaju i poznati osječki DJ-i Insolate, Volster i Sub Effect

TRAUM na njemačkom jeziku znači san, a ekipa iz Osijeka defininitvo je svoj san ostvarila i to pruživši Osijeku techno-partyje koji se mogu mjeriti s onima u Europi.

DJ-i Insolate, Volster i Kolek3k su začetnici TRAUM-a, a prije godinu dana pridružio im se i novi clan Sub Effect. No, TRAUM nije event na kojem ćete samo čuti dobru glazbu, on nudi i potpuni audiovizualni doživljaj. Uostalom, kako kažu organizatori, cijeli moto TRAUM-a je “Audiovizualni doživljaj koji se dugo pamti”.

Na TRAUM dovode najbolje underground artiste, kakve i sami žele slušati, a osječka publika prepoznala je ono najvažnije - veliku posvećenost organizatora te brigu oko svakog detalja. Zvuk koji donose putem TRAUM-a u Osijek je svjež, a za većinu izvođača koji su nastupili do sada to je bio prvi gig u Hrvatskoj i regiji. Tako su prvi put u Osijeku, a i Hrvatskoj nastupali Paula Temple, Etapp Kyle, Francois X i mnogi drugi. Potvrda kvalitete je svakako i cesta suradnja s Red Bull Music Academy te Dimesnions festivalom za kojeg su radili promo party u osječkoj ljepotici Barutani.

Trinaesti TRAUM se u subotu 23. ožujka održava na streljani Pampas, a u goste nam ovaj put dolazi Antigone, poznati francuski DJ, koji je izdavao muziku u nakladničkim kućama kao što su Token i Construct Re-Form, a samo u zadnjih mjesec dana prije dolaska na TRAUM, Antigone je održao nastupe u nekim od najpopularnijih svjetskih klubova kao sto su Berghain, Fuse, CONCRETE, itd.

- Ovaj put ne očekujemo ništa manje od njegovog prošlog nastupa u Osijeku. Budući da sam ga baš prošli vikend slušala u klubu Berghain, znam da nam priprema nemilosrdnu techno-poslasticu. I ovaj vikend očekujemo posjetitelje iz okolnih zemalja i gradova tako da ako ste željni pravog ravea - Osijek is the place to be! - rekla nam je DJ Insolate.

- Sretni smo gdje jesmo i uživamo u tome što nam osječka publika daje priliku da dovodimo imena prema našem guštu. Ne kalkuliramo i nije nam krajnji cilj napraviti večeri sa što većom posjećenošću, nego jednostavno – dobre i kvalitetne večeri! - kaže DJ Volster.

Ulaznice prije ponoći koštaju 60 kuna, a poslije ponoći 70 kuna.

Tanja Kvorka
PROŠLi put U OSIJEKU ODRADIO SET OD 4 SATA!
Nakon više od dvije godine TRAUM će ponovno ugostiti DJ-a koji je vrlo brzo postao miljenik osječke publike, francuskog techno-virtuoza Antigone. Ljubav za TRAUM publiku pokazao je i sam Antonine odradivši produženi set od čak četiri sata 2016. godine u klubu Epic Osijek.

- Ovaj put event organiziramo u prostorima streljane Pampas, tako da vas očekuje još bolji sound i još kvalitetniji light sustav nego prije dvije godine u klubu Epic - poručuje ekipa TRAUM-a.
očekujemo
POSJETITELJE IZ OKOLNIH ZEMALJA
Možda ste propustili...

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

VLASNICI AUTOPRAONICA TRLJAJU RUKE

Saharski pijesak “okupirao” Atenu

Najčitanije iz rubrike