Mozaik
PREDSTAVLJA NOVU PRIČU “ZALJULJALI SMO SVIJET”

Nina Kraljić s bendom prvi put u Tvornici kulture
Objavljeno 16. ožujka, 2019.
Nina Kraljić Kvintet održat će prvi put koncert u Tvornici Kulture 29. ožujka i predstaviti svoju glazbenu priču pod nazivom "Zaljuljali smo svijet". Publiku u Tvornici očekuje u svom najboljem izdanju s novim članom benda i novim aranžmanima koji će doživjeti svoju premijeru.

- Odlučila sam program koncerta nazvati upravo prema svom prvom singlu koji je obilježio moj glazbeni početak i najavio moj debitantski album "Samo". Pjesma "Zaljuljali smo svijet" iznimno mi puno znači kao putokaz i dokaz novostvorenog stila na hrvatskoj glazbenoj sceni sa snažnom porukom ne odustajanja od vlastitih snova i vizija - rekla je Nina.

Akustičnu uvertiru u koncert u Tvornici kulture Nina s bendom priprema 20. ožujka u Rockmarku u 19 sati. Uz svirku, u prodaji će se naći albumi prema promotivnim cijenama, a prvih pet kupaca ulaznice za Tvornicu kulture bit će nagrađeni jednom gratis ulaznicom. U Tvornici nas čeka moćan vokal i autentična interpretacija podržana izvrsnim bendom koji će nas povesti na mistično glazbeno putovanje vještim miješanjem različitih glazbenih žanrova s debitantskog albuma "Samo", a poslastica večeri bit će njezin posljednji dark wave, electronic single "Lava".

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 50 kn dostupne su u sustavu Entrio.hr. Organizator koncerta je YEM. T.K.
Možda ste propustili...

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

HRT: PODRŠKA BABY LASAGNI U PET HRVATSKIH GRADOVA

I Osijek je zaplesao na "Rim tim tagi dim"

OSMI PUT U SLAVONSKOM BRODU

CMC 200 Slavonija fest: Parni valjak

Najčitanije iz rubrike