Tehno
HT B2RUN

Ove godine u humanitarnom duhu
Objavljeno 15. ožujka, 2019.
Četiri HT B2Run utrke ove će se, pete godine zaredom, trčati u četiri hrvatska grada – Splitu (25.4.), Rijeci (23.5.), Osijeku (12.6.) i Zagrebu (3.10.)Do sada je, prethodnih godina, utrku istrčalo više od 8500 trkača iz više od 500 domaćih i stranih kompanija s adresom poslovanja u Hrvatskoj, a najavljeno je kako se ove godine očekuje 10.000 i više trkača u spomenuta četiri grada!Utrku su predstavile žene - predstavnice najuspješnijih hrvatskih (trkačkih) kompanija - HT-a, GRAWE-a i HEINEKEN Hrvatska, uz organizatoricu HT B2Run poslovne utrke te ravnateljicu zagrebačke Osnovne škole Bartol Kašić..

Ove se godine HT B2Run utrke od onih prethodnih razlikuju prema brojnim novostima: ‘‘Hrvatska poslovna B2Run utrka od ove je godine dio međunarodne B2Run obitelji, čime se upisala na globalnu trkačku mapu svijeta, dobila novi vizualni koncept, a promijenjen je i sam naziv utrke u ‘‘HT B2Run‘‘. Ovime će naši trkači u Splitu, Rijeci, Osijeku i Zagrebu trčati pod istim nazivom, kao i više od 250 000 sudionika iz jedanaest svjetskih država. Od ove godine utrku može trčati svatko tko je zaposlen i stariji od 18 godina.‘‘.

Humanitarnu notu HT B2Run utrke predstavila je Nina Išek Međugorac, direktorica korporativnih komunikacija Hrvatskog Telekoma: ‘‘Ideja je da mjerimo najbrže prolazno vrijeme svih trkača u sva četiri grada, a u gradu koji pobijedi, HT će provesti program digitalnog opismenjavanja lokalnog stanovništva. U današnje vrijeme tehnologija mora biti svima jednako dostupna i razumljiva, a ovim projektom ćemo mnogima učiniti život boljim, lakšim i kvalitetnijim.‘‘

Prijave za HT B2Run utrku otvorene su na internetskoj adresi www.b2run.hr. Prva je na rasporedu utrka u Splitu, najavljena za 25. travnja, a prijave se zatvaraju 29. ožujka! M.R.

Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

MARATON-TEST: SAMSUNG GALAXY S24 ULTRA

Izvrsne performanse i vrhunska kamera

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike