Tehno
PHILIPS 252B9

Profesionalno rješenje koje pridonosi održivosti i produktivnosti
Objavljeno 15. ožujka, 2019.

Ovaj 25-inčni (63.4 cm) monitor formata 16:10 s trostranim dizajnom gotovo bez okvira spaja značajke visokih performansi kako bi povećao produktivnost, održiv dizajn i smanjio troškove potrošnje energije uz očuvanje okoliša te iznimnu kvalitetu koju profesionalni korisnici očekuju od Philips monitora. Opremljen inovativnom PowerSensor opcijom, sklopkom za nultu potrošnju energije, IPS tehnologijom, SmartErgoBase postoljem i nizom značajki koje poboljšavaju udobnost korištenja, Philips 252B9 idealno je rješenje za profesionalne korisnike koji žele svoje radne dane učiniti što produktivnijim i ugodnijim, a istovremeno ograničiti svoj negativan utjecaj na okoliš.

Kako bi osigurao optimalnu vizualnu izvedbu za sve vrste profesionalne upotrebe, novi Philips 252B9 donosi trostrani dizajn gotovo bez okvira u 16:10 omjeru za povećani vertikalni prostor zaslona i opremljen IPS zaslonom koji omogućuje kutove gledanja od 178 stupnjeva čak i u pivot položaju od 90 stupnjeva. IPS tehnologija uz to pruža svijetle, oštre slike i naprednu zasićenost boja koje će fotografi, grafičari, filmski profesionalci, arhitekti i dizajneri sigurno cijeniti.

Philips 252B9 je prvak održivosti. Njegov jedinstveni PowerSensor može detektirati ljudsku prisutnost koristeći neopasne infracrvene signale, kako bi automatski smanjio svjetlinu zaslona kada je korisnik odsutan. Rezultat je smanjenje potrošnje energije do 80 %, kao i produljeni vijek trajanja monitora. Osim toga, Philips 252B9 opremljen je sklopkom za nultu potrošnju energije koja u cijelosti isključuje monitor od izmjenične struje, čime se trenutačno završava latentna potrošnja energije kada se monitor ne koristi. U skladu s energetskim standardima kao što su EnergyStar 7.0, EPEAT, WEEE i RoHS, monitor ima 85 % reciklirane plastike i 100 % recikliranu ambalažu za daljnje smanjenje ugljičnog otiska.

Korisnici Philips 252B9 imaju prednost brojnih inovativnih značajki kako bi poboljšali produktivnost i osigurali optimalnu udobnost. SmartErgoBase omogućuje korisnicima podizanje, spuštanje, naginjanje, okretanje i zakretanje zaslona na preciznu visinu i kut koji najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Philips 252B9 također nudi višestruke tehnologije za poboljšanje udobnosti kao što su Flicker-Free tehnologija, LowBlue način rada za veću dobrobit i EasyRead način rada za užitak čitanja kao kada se čita s papira. Dva ugrađena zvučnika, kao i višestruki priključci za VGA, DVI-D, DisplayPort 1.2, HDMI 1.4 upotpunjuju ovaj snažan i napredan monitor.

Philips 252B9 bit će dostupan krajem ožujka 2019. godine po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1919 kuna. M.R.

Jasminka Knežević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike