Osijek
STANJE JE SADA ZADOVOLJAVAJUĆE

Sanirano još jedno parkiralište u Blok-centru 2
Objavljeno 13. ožujka, 2019.
Nakon što je godinama bilo u izrazito lošem stanju te je tekuću zimu jedva preživjelo zbog velike količine oborina i niskih temperatura, parkiralište u samom središtu Osijeka, sjeverno od Zrinjevca, napokon je dočekalo bar privremenu sanaciju protekloga vikenda. Naravno, riječ je o parkiralištu u Blok-centru II, ispred kućnih brojeva od 32 do 40 u Gundulićevoj ulici, koje s kapacitetom od osamdesetak parkirnih mjesta, zbog svoga privremenog statusa, pripada u treću, odnosno simboličnu sivu zonu u kojoj se sat parkiranja plaća dvije kune.

- Kao što je najavljeno krajem veljače, radovi na sanaciji toga parkirališta održani su protekle subote, 9. ožujka, a za njih je bio zadužen naš vanjski izvođač, tvrtka Ravlić Trans, koja je oštećenja makadama uredila nasipanjem velike količine tucanika - potvrđuje Ana Kocelj, direktorica tvrtke Elektromodul, zadužene za održavanje i naplatu parkiranja osobnih vozila u Osijeku.

Kocelj naglašava kako je stanje parkirališta sjeverno od Zrinjevca sada zadovoljavajuće, jer je tucanik kao jedino logično, ali svakako privremeno rješenje, prekrio sva oštećenja kružnog kolnika, dok najviše razloga za sreću imaju krajnji korisnici i stanari Blok-centra II, koje više neće dočekivati blato pri izlasku iz automobila, nego usitnjeno kamenje na svim parkirnim mjestima. Mr.M.
Možda ste propustili...

ISUSOVAČKA KLASIČNA GIMNAZIJA

Promocija projekta Egipat

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana