Mozaik
OSJEČKI ADRENALINSKI SPORTSKI SHOW STIŽE U ZAGREB, VARAŽDIN I RIJEKU

Pannonian Challenge tour u tri hrvatska grada
Objavljeno 13. ožujka, 2019.
Osječki Pannonian Challenge, neumorna ekipa koja stoji iza festivala otišla je korak dalje i najveću ekstremnu zabavu u ovom dijelu Europe odlučila približiti drugim krajevima Hrvatske. Challenge Tour imat će tri postaje, tri hrvatska grada – Zagreb, Varaždin, Rijeku, i tako upoznati tri hrvatske regije s Pannonian Challengeom, a posjetiteljima pružiti vratolomije koje se u Osijeku već tradicionalno mogu vidjeti svake godine na lijevoj obali Drave. Posjetitelji će moći vidjeti vratolomije budućih olimpijaca, jer poznato je da su BMX i skateboard olimpijski sportovi na Igrama u Tokiju 2020. Uz spomenute discipline, Challenge Tour okupit će i najbolje inline vozače, stoga će i ljubitelji vratolomija na rolama doći na svoje.

- Stiže nam proljeće, a s njim i prilika za neke nove sportske priče. Stoga smo odlučili i ostatku Hrvatske pokazati sportski spektakl koji već niz godina u Osijek dovodi vodeće ekstremne sportaše iz cijeloga svijeta. Challenge Tour Varaždin ujedno će biti Prvenstvo Hrvatske u BMX freestyleu, i to ne slučajno. To je rodni grad našeg najboljeg BMX vozača i svjetskog prvaka Marina Ranteša, stoga je to odlična prilika pogledati kako uz Ranteša voze najbolji hrvatski BMX vozači - izjavio je Jurica Barać, organizator Pannonian Challengea.

Turneja ekstremnih sportova svoje će mjesto pronaći u Zagrebu (13. travnja), Varaždinu (27. travnja) i Rijeci (11. svibnja). Pannonian Challenge će se održavati od 5. do 9. lipnja u Osijeku. Ulaz na sve događaje i u svim gradovima bit će besplatan!

Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

DANAS ISPRED PRODAVAONICE GRAMOFONSKIH PLOČA VINYLMANIA

Record Store Day 2024. u Osijeku

Najčitanije iz rubrike