Tehno
OPREMLJEN JE S NEKOLIKO NAPREDNIH ZNAČAJKI

Panasonicov novi model iz serije “travel zoom” - brzi Lumix TZ95
Objavljeno 1. ožujka, 2019.
Ultraširoki, 24-milimetarski, objektiv LEICA (ekvivalent) savršen je za fotografiranje pejzaža, no s 30x-zumom moći ćete dosegnuti čak 72 mm (ekvivalent). Moćni optički stabilizator slike učinit će vaše snimke oštrima kompenzirajući trešnju ruke čak i kad se snima s velikim fokalnim duljinama. Funkcija pomoći pri slaganju zuma pomaže u praćenju objekata hitrim povećavanjem, što je praktično kad se oni pomaknu izvan kadra. Da bi mogao pratiti i najbrže objekte, TZ95 ima brzinu rafalnog snimanja od deset sličica u sekundi (AFS) i prati objekt brzinom od pet sličica u sekundi (AFC).


S pomoću 0,21-inčnog Live tražila (LVF, Live View Finder) razlučivosti ekvivalentne 2330K točaka ili velikog, 3-inčnog, statičkog dodirnog kontrolnog monitora razlučivosti 1040K lako je kadrirati svaki snimak, čak i u svijetlim, sunčanim uvjetima. Monitor se nagiba do 180 stupnjeva, što je savršeno za selfije. Tu su i 22 digitalna filtra koja se mogu primijeniti i na panoramske slike za točku na "i" vaše kreativnosti.


Uz 4K fotografije nikad nije bilo lakše uhvatiti trenutak. Koristeći se ovom uzbudljivom tehnologijom snimajte kratkotrajne trenutke brzinom od 30 sličica u sekundi, a poslije možete iz toga izvući najbolji snimak u obliku 8-megapikselnog JPEG-a.M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike