Sport
NOVI POTRES NA SPLITSKOM POLJUDU

Jasmin Huljaj više nije
predsjednik Hajduka
Objavljeno 18. veljače, 2019.
Upravo kad se činilo da vlada idila, dogodio se novi potres u Hajduku. Momčad je odlično krenula u drugi dio sezone, ovog proljeća Splićani ne znaju za poraz, a nakon osvojenog boda u jadranskom derbiju u Rijeci ništa nije ukazivalo na to da se iza zidova Poljuda nešto sprema. No u ponedjeljak u 17 sati Hajduk je sazvao izvanrednu presicu i nitko nije imao pojma zašto su novinari pozvani. No već nakon druge rečenice predsjednika Nadzornog odbora Benjamina Perasovića sve je bilo jasno - Hajduk je ostao bez predsjednika! Jasmin Huljaj je iznenadio i odlučio se na odlazak s Poljuda.


- Huljaj nas je na sjednici NO-a 5. siječnja upoznao da postoji velika šansa da ode, da se ne vidi u Hajduku i nogometu, i to iz osobnih razloga. To je postalo službeno na drugoj sjednici tri tjedna kasnije, 28. siječnja. U interesu kluba svi smo htjeli odraditi na najbolji način prijelazni rok i informacije nisu izlazile s Poljuda - kazao je Perasović te dodao kako nema nikakvih problema u ljudskom, profesionalnom ili navijačkom smislu između predsjednika i NO-a.


Potom se novinarima obratio i Jasmin Huljaj.
- Nakon šest mjeseci rada u Hajduku odlučio sam se na odlazak, a obiteljska situacija dijelom je pridonijela toj odluci. Odradili smo dobar prijelazni rok, posložili financije i kad pogledam unatrag šest mjeseci, puno smo toga dobrog napravili i ponosan sam na to - kazao je Huljaj koji će ostati u klubu do kraja ožujka i bit će na raspolaganju novom čovjeku kojeg će NO izabrati preko natječaja koji će pak biti otvoren već danas (utorak). I. Liović
Najčitanije iz rubrike