Mozaik
TAMBURAŠKI SASTAV VRANAC

Nova pjesma “Sada zovem lopove”
Objavljeno 16. veljače, 2019.

Iza naslova "Sada zovem lopove" skriva se nova pjesma popularnog Tamburaškog sastava Vranac, a autori pjesme su poznati dvojac Branimir Mihaljević i Nenad Ninčević. Kad je u pitanju sve prisutnija kombinacija popularne i tamburaške glazbe, dečki iz Vranca na samom su vrhu liste onih najuspješnijih. U vrlo kratkom su vremenu pridobili simpatije mnogobrojne publike svih generacija. Iz njihove radionice stigla je i ova nova ljubavna balada. Videospot za pjesmu "Sada zovem lopove" potpisuje poznati redatelja Marko Zeljković-Zelja koji je ispričao priču o muškarcu, koji je zapeo u okovima stare ljubavi. Izgubljen je te više ne zna što je san, a što java...

 

Branimir Mihaljević stoji iza glazbe i aranžmana, a tekst je napisao Nenad Ninčević. Ova pjesma nastavlja uspješan niz potpuno novih pjesama "Zauvijek tvoj" i "Budi mi sretna", koje stižu nakon hit-albuma "Laži medene" iz 2014. godine, a koji je također objavljen za Croatia Records te je bio jedan od najprodavanijih tamburaških albuma godine. Popularnim tamburašima iz Vinkovaca očito je predodređen uspjeh i boravak na brojnim top-listama pa će tako, uvjereni smo, biti i ovaj put.

Podsjetimo, u Vrancu sviraju: Marko Božičević (vokal/kontra), Franjo Sarić (vokal/bas), Alen Antunović (basprim 1), Krešo Petrinović (basprim 2), Mario Bubanjac Bubi (basprim 3), Srđan Šitum (prim) i Mato Šokčević (bubnjevi). T.K.

Najčitanije iz rubrike