Sport
KRUNOSLAV RENDULIĆ:

U 90 minuta morat ćemo potisnuti prijateljstvo
Objavljeno 15. veljače, 2019.
Trener Istre 1961 Krunoslav Rendulić u nedjelju se nakon dužeg vremena vraća u Gradski vrt i sigurno mu neće biti baš svejedno. Dijelom zbog uspomena koje ga vežu uz Osijek u kojem je počeo igračku karijeru, a dijelom zbog trenera bijelo-plavih Zorana Zekića, s kojim je tijekom igračke karijere razvio veliko prijateljstvo. Nedjeljno poslijepodne na osječkom stadionu za njega će biti sve samo ne nešto obično.


- Navirat će uspomene s početka karijere, to je sigurno, a još je i "Zeka" s druge strane. Bit će zanimljivo vidjeti kako će sve to završiti. Zoran i ja znamo se još iz dječačkih dana kada smo 1989. stigli u Osijekov pomladak. Poslije su nam se igrački putevi često znali sretati, a najviše smo se zbližili u vrijeme kada smo igrali za Kamen Ingrad. Živjeli smo u istoj kući i bili "cimeri" na putovanjima, i tada je izgrađeno naše prijateljstvo. Imali smo slične puteve u igračkoj karijeri, a eto sudbina nas sada opet spaja, ali ovaj put u nešto drukčijim ulogama. Neobično će mi sve to biti, ali to su život i sport. Uvijek stvaraju takve zanimljive priče i situacije - kaže Krunoslav Rendulić, trener pulske momčadi.


U nedjelju neće imati popusta prema svom kolegi na klupi Osijeka.


- Dolazimo pobijediti! Osijek je favorit, u to nema nikakve sumnje, ali mi imamo svoje planove i računice. U tih 90 minuta Zekić i ja morat ćemo potisnuti naše prijateljstvo jer obojica ćemo biti pod rezultatskim imperativima. Istina, svaki iz svog aspekta, ali to ništa ne mijenja. Nadam se zanimljivom susretu, a nakon njega ćemo se Zekić i ja lijepo napričati - kaže Rendulić, pa dodao:
- Veselim se novom dolasku u Osijek. Posljednji put sam bio prošle godine, kada je NK Olimpija slavila 95 godina. I tamo sam igrao pola godine i lijepo je od tih ljudi što su me se sjetili. Želim im zahvaliti i ovim putem. D.Keler
Najčitanije iz rubrike