Sport
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Perak poništio Vinogradca u susretu prvih susjeda
Objavljeno 14. veljače, 2019.
U sklopu priprema za proljetni dio sezone nogometaši belišćanskog trećeligaša ugostili su susjede nogometaše Valpovke, koji participiraju u Prvoj županijskoj ligi osječko-baranjskoj. Bila je to noćna utakmica odigrana na pomoćnom terenu pod svjetlima reflektora, ali je kompletan ugođaj pokvarilo vrijeme. Naime, bilo je vrlo hladno i vjetrovito, što je utjecalo i na tijek igre. Susret je na kraju završio bez pobjednika, a sve najvrjednije promrzli malobrojni gledatelji vidjeli su u prvom poluvremenu. Naime, u prvih 45 minuta postignuta su oba pogotka, po jedan u svakoj mreži. Mora se priznati kako su pogodci padali nakon osmišljenih akcija. Poveli su boljerangirani belišćanski "crveni". Strijelac je bio Vinogradac, koji je domaćina doveo u vodstvo u 20. minuti. Nije se dugo čekalo na izjednačenje, samo devet minuta kasnije strijelac za Valpovku bio je Perak. U nastavku susreta Belišće je bilo bolji suparnik, a njegovi napadači nisu uspjeli četiri lijepe prigode pretvoriti u pogotke, pa se do kraja susreta rezultat više nije mijenjao. Obje momčadi nastavljaju treninge i pripremne susrete sve do nastavka prvenstva u njihovim ligama. Z. Kaptalan
BELIŠĆE        1 (1)

VALPOVKA       1 (1)

​BELIŠĆE – Gradski stadion. Pomoćno igralište. Noćna utakmica. Teren dobar. Vrijeme hladno i vjetrovito. Sudac: Dubravko Habus (Belišće). Gledatelja 80. Strijelci: 1:0 Vinogradac 20., 1:1 Perak 29.

BELIŠĆE: Klanjšček, Šileš. M. Žaja, Jakovčević, Salapić, Vinogradac. V. Stanić, Damjanović, Pačar, Radovanović, Ratković (Harkanovac, Stanković)

VALPOVKA: Vranjković, Stenbruckner, K. Žaja, Vučićki, Kalem, Perak, Molnar, Sabo, Mutshaus, Novoselić, F. Stanić, (Mužar, Barić, Val, Vida, Parmačević, Kujundžić, Šimić)
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike