Mozaik
STRUČNI SEMINAR ZA FRIZERE

Festival kose - sunce Slavonije u vašoj kosi
Objavljeno 14. veljače, 2019.
"Festival kose – sunce Slavonije u vašoj kosi" naziv je stručnog seminara za frizere koji će u nedjelju, 3. ožujka, na Pustari Višnjica organizirati zagrebačka tvrtka Shapeit u suradnji s Obrtničkom komorom Virovitičko-podravske županije. Seminar će voditi profesori šišanja i vrhunski stilisti iz Verone Alessandro Girardi, Alberto Mezzanotte i Luciano Fai, koji je ujedno i vlasnik Glamour School, škole za frizere u Veroni. Frizeri koji se odluče sudjelovati na tom seminaru imat će priliku upoznati se s najnovijim svjetskim trendovima u bojenju, šišanju, pramenovanju i izradi frizura na muškim i ženskim modelima, koje lansira Italija za razdoblje proljeće/ljeto 2019. Valja napomenuti da je riječ o događaju koji je izuzetno značajan za svakog frizera jer mu omogućava kontinuiran napredak i usavršavanje, kao i praćenje frizerskih događanja u svijetu. Osim toga, svaki sudionik na kraju seminara dobiva potvrdu o sudjelovanju na Glamour School. Uz frizure, na svim modelima bit će prikazan i najnoviji make-up za sezonu proljeće/ljeto 2019.

Posebna je vrijednost ovog događanja u činjenici da će u seminar biti uključeni i učenici, budući frizeri svih srednjih strukovnih škola s područja Virovitičko-podravske županije, što će biti vrijedno iskustvo u njihovu školovanju.

Bit će to i pravi glamur događaj jer će modna etnodizajnerica Mina Petra Petričec održati veliku modnu reviju, frizer Josip Križnjak iz Zagreba, dobitnik Kristalnog svijeta za najljepšu adventsku frizuru Hrvatske, prikazat će posebno pletivo u kosi, a frizerka Sanela Moscarda iz Pule, dobitnica Kristalnog svijeta za najljepši adventski make-up Hrvatske, prikazat će svoj model. P. Žarković
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike