Sport
FILIP RADOVANOVIĆ:

U Belišću želim dokazati kako vrijedim za više
Objavljeno 13. veljače, 2019.
Jesen u belišćanskom trećeligašu obilježio je Filip Radovanović, koji je s devet pogodaka prvi strijelac kluba i u vrhu strijelaca Treće HNL "istok". U zimskoj stanci nekoliko klubova iz višeg ranga pokazalo je zanimanje za ovoga igrača, no na proljeće će i dalje tresti mreže u dresu Belišća.


- Ne skrivam ambicije, oduvijek sam maštao o prvoligaškim travnjacima i karijeri profesionalca. Svjestan sam kako samo dobrim igrama mogu to i ostvariti. Treniram odlično i vjerujem u uspješno proljeće - kazao je Filip Radovanović, koji smatra kako njegova momčad u nastavku može samo biti još kvalitetnija.


- Dečki koji su pristigli odlično su prihvaćeni. Sve je super i korektno od ekonoma do predsjednika. U svlačionici je mirna i radna atmosfera, a trener Davor Rupnik posebno nama mladim igračima mnogo pomaže u radu. Dosta razgovara što moramo učiniti kako bismo jednog dana ostvarili svoje ambicije i snove. Nastojat ću se dokazati igrama u Belišću da vrijedim više od trećeligaške konkurencije - rekao je.


- Kako teku zimske pripreme?
- Treneri od nas zahtijevaju odgovoran pristup na treninzima i utakmicama sa što manje dodira lopte i igranjem bez uzaludnih poteza i suvišnih driblinga. Traže igranje po travi s jednim i dva dodira i okomitom loptom u prostor. Što se proljeća tiče, možemo biti što bliže prvoplasiranoj Cibaliji, koju vidim i u nastavku na prvom mjestu - rekao je Filip Radovanović. Z.Kaptalan
Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

DOBRO RASPOLOŽENJE NA OPUS ARENI

Mierezu sam morao reći da malo stane i predahne

Najčitanije iz rubrike