Osijek
IK "JAVOR"

Radionice za Dan zaljubljenih
Objavljeno 13. veljače, 2019.
U tjednu kada se obilježava Svjetski dan bolesnika, 11. veljače, svake godine osječki "javorovci" organiziraju aktivnosti posvećene zdravlju i promišljanju što je stvarno bogatstvo i koliko i kada mi ljudi sami možemo učiniti nešto za vlastiti zdravi život.


- No isto tako, u povodu Svjetskog dana bolesnika, realiziramo aktivnosti u svrhu omogućavanja jednakih mogućnosti za sve. Kada su nekom, zbog nekih razloga, onemogućene svakodnevne "rutinske" aktivnosti zbog posebnih potreba, to ne znači da takve osobe ne mogu biti sudionici i kreatori dobrih društvenih vibracija - ističe Jadranka Kokolari, predsjednica IK-a "Javor".


Ove, za osječke izviđače, slavljeničke 2019. godine (100 godina osječkog izviđaštva), u četvrtak, na Dan zaljubljenih, Izviđački klub Javor, u suradnji s Udrugom za Downov sindrom Osječko-baranjske županije i Grada Osijeka, organizira aktivnost za članove dviju udruga - "Volim život - Volim izviđače". Radionica će se održati s početkom u 19 sati u prostorijama IK-a ‘‘Javor‘‘, Z. J. Jovanovića 21.
- Ljubav je pokretač svijeta. Kada nešto volimo, tada i možemo, nađemo načina da se ispunimo srećom, radosti i ljubavi sa svima do kojih nam je stalo - ističe Kokolari.I.A.
100

godina osječkog izviđaštva obilježava IK Javor u 2019.
Možda ste propustili...

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

NATJEČAJ UPRAVNOG ODJELA ZA OBRAZOVANJE I MLADE OBŽ

Poslijediplomski studij uz potporu

Najčitanije iz rubrike