Regija
VLADIMIR VRANJKOVIĆ PREDSJEDNIK

Osnovan Konjički klub ‘’Suvara Otok’’
Objavljeno 11. veljače, 2019.
OTOK - U svrhu poticanja i razvijanja konjičkog turizma u Otoku je održana osnivačka skupština Konjičkog kluba "Suvara Otok". Uz primarni cilj udruga će promicati rekreacijsko, rehabilitacijsko, terapijsko i sportsko jahanje te ostale vrste djelatnosti vezane uz različite aktivnosti, manifestacije, prezentacije, seminare i ostale edukacije kojima će promicati konjogojstvo na našem području. Osnivačka skupština okupila je uzgajivače i zaljubljenike u konje. Može se reći da je konj životinja o kojoj je u prošlosti najviše ovisio napredak ljudske civilizacije. Konjogojstvo u Hrvatskoj stoljećima je bilo na visokim granama, a ljubav prema tim plemenitim životinjama dio je naše tradicije, kulture i običaja.

Na osnivačkoj skupštini Konjičkog kluba "Suvara Otok" za predsjednika je izabran Vladimir Vranjković, za dopredsjednika Zdenko Ozdanovac, a za tajnika Igor Krznar. Puno uspjeha u radu poželio im je zamjenik župana Vukovarsko-srijemske županije Josip Dabro.

- Konjogojstvo nije lak posao, ali je velika ljubav. Pred svima vama stoji zahtjevan posao kako stvoriti uvjete da uživajući u onome što radite, imate koristi od svoga rada i postanete prepoznati u udruzi, društvenoj zajednici, ali i cijeloj Županiji - rekao je Dabro. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike