Crna kronika
UHVATILA GA POLICIJA

Mladić u Tvrđi kupio marihuanu
Objavljeno 11. veljače, 2019.
OSIJEK - Policija je još jednom otkrila kupoprodaju droge u osječkoj Tvrđi. Ovaj put istraga je pokrenuta nakon što su policajci u subotu prijepodne zatekli 20-godišnjaka i još dvije osobe u Ulici Bartola Kašića u Osijeku. Pregledom su kod 20-godišnjaka pronašli metalnu drobilicu s tragovima marihuane i plastičnu vrećicu s više od pet grama marihuane. "Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je 20-godišnjak ujutro 9. veljače ispred noćnog kluba u Tvrđi za iznos od nekoliko stotina kuna kupio marihuanu, napravio joint te ga dao na konzumaciju dvojici mladića koji su zatečeni s njim. Nadležnom državnom odvjetništvu podnosimo kaznenu prijavu", doznajemo iz PU osječko-baranjske.

Krajem siječnja policajci su u Tvrđi zatekli 23-godišnjaka koji je kod sebe imao više od 25 tableta ecstasyja i više od jednog grama droge amfetamin speed. Nekoliko sati kasnije toga 27. siječnja u Tvrđi su zatečeni 22-godišnjak i 35-godišnjak s tabletama ecstasyja. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 22-godišnjak i 35-godišnjak drogu nabavljali od 23-godišnjaka, posredovanjem drugog 22-godišnjaka. Protiv 23-godišnjaka i dvojice 22-godišnjaka podnesene su prijave zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama. Dvadesettrogodišnjak i 22-godišnjak prijavljeni su zbog omogućavanje trošenja droga. Protiv 20-godišnjaka koji je uhvaćen u subotu također su podnesene kaznene prijave zbog neovlaštenog posjedovanja i omogućavanja trošenja droga.S.Lacić
PAS OTKRIO DROGU MDMA
U nedjelju, 15-ak minuta nakon ponoći, policajci su u naselju Lozan zatekli 30–godišnjeg vozača automobila vinkovačkih registracija za kojim je bila raspisana potraga zbog kaznene odgovornosti. Nakon što je vozač odveden u policiju u Virovitici, od Županijskog suda u Bjelovaru zatražen je nalog te je rano ujutro službeni pas za detekciju droga u njegovu automobilu otkrio dvije vrećice sa 17 tableta droge MDMA zelene boje i 41 tabletom crvene boje. Protiv 30- godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave.
Možda ste propustili...

HTIO IH PRODAVATI NA ZAGREBAČKOM PODRUČJU

Zaplijenjeno gotovo 300.000 tableta, uhićen 27-godišnjak

OČEVID UTVRDIO UZROK SMRTNOG STRADAVANJA

76-godišnji vozač nije stao na znak STOP

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

Najčitanije iz rubrike