Mozaik
MLADI GLAZBENIK OBJAVIO NOVI SINGL

Matija Cvek snimio pjesmu s članovima TBF-a
Objavljeno 11. veljače, 2019.

Nakon što se njegov prvi singl "Visine" približio milijunu pregleda na YouTubeu, a drugi "Praviš me ludim" prometnuo u radijski hit, Matija Cvek nastavlja niz uspješnica novim glazbenim brojem, i to u društvu splitskih legendi hip-hopa. Naime, Saša Antić i Mladen Badovinac iz TBF-a pridružuju mu se na novom singlu "Probudi se". Videospot za pjesmu potpisuje Filip Filković -c Philatz, koji iza sebe ima spotove Gibonnija, Massima, Vatre i Mile Kekina, a kuriozitet je što se u njemu pojavljuju brojni prijatelji Matije Cveka i neka poznata lica te se snimanje pretvorilo u pravi tulum.

 


Matija Cvek jedan je od rijetkih mladih izvođača koji su ujedno i autori svoje glazbe i tekstova, a ovaj put potpisuje glazbu uz pomoć Alana Dovića. Tekst također potpisuje sam Matija, a Saša Antić zaslužan je za dio koji u tipično TBF-ovskoj maniri poziva na ljubav i #ZaboliMeKiki stanje uma. Ovo je pjesma koja je u Matijinoj ladici stajala čak četiri godine, a napisao ju je kao uputu mlađem sebi. Otuda poruka pjesme: "Probudi se, pokreni se, oslobodi se, trudi se, ne zanemari se..."
- Uvijek smo podržavali nove ljude koji dolaze i koji se trude stvarati novu glazbu. Matija je sjajan pjevač, ali i autor i trudi se pisati svoju glazbu. To je ono što je budućnost - rekao je Mladen Badovinac o samoj suradnji s Matijom. Novu pjesmu Matije Cveka, Saše i Mladena iz TBF-a slušajte i na Deezeru. T.K.


Tanja Kvorka
Možda ste propustili...

U IZRAVNOM PRIJENOSU NA HRT-U NASTUPIT ĆE DVADESET IZVOĐAČA

Premijerne izvedbe i jaka konkurencija na 71. Zagrebačkom festivalu

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

Najčitanije iz rubrike