Regija
ŠRD “JEZERA BANJA”

Ribiči obilježili deset godina uspješnog rada
Objavljeno 10. veljače, 2019.
VINKOVCI

Održana je godišnja izvještajna skupština Športskog ribolovnog društva "Jezera Banja" Vinkovci i obilježeno je deset godina rada. Predsjednik Županijskog ribolovnog saveza Ivan Japundžić uručio je zahvalnicu društvu za deset godina rada, a ŠRD ‘‘Jezera Banja‘‘ uručio je zahvalnice i priznanja svima onima koji su dali doprinos u razvoju samog društva.

- Ovo je bila prilika da se malo vratimo natrag i pogledamo što smo učinili u ovih deset godina, a učinili smo dosta. I to zadovoljstvo građana koji dolaze tamo, uživaju na tom prostoru i pohvale koje dobivamo od njih, samo su motiv da tako i nastavimo. I dalje nam je cilj brinuti za taj prostor, zajedno s Gradom, Županijom i svima onima koji su zainteresirani da nam pomognu kako bismo ostvarili određene rezultate na daljnjem uređenju Banje i nadamo se kako ćemo to nastaviti istim intenzitetom. Posebno računamo na članove društva i očekujemo da će nam se priključiti i drugi građani Vinkovaca, koji vole taj prostor, i pomoći nam da ga uredimo još bolje i ljepše na zadovoljstvo svih nas.

Većina nas smo hrvatski branitelji, ljudi koji vole ovaj grad, vole domovinu i stalo nam je da budemo društveno korisni i pridonesemo našim suborcima koji uživaju tamo, kao i svim građanima grada Vinkovaca svih dobi te gostima koji dođu tamo da mogu uživati - istaknuo je Željko Mikić, predsjednik ŠRD-a ‘‘Jezera Banja‘‘.

Među onima koji su članovima društva čestitali 10. obljetnicu bio je i gradonačelnik Ivan Bosančić.M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike